Старосел и Хисаря

1
Добави коментар
gptravelbg
gptravelbg

ПРОГРАМА

Дата: 21.08.2016

Престой: Еднодневна

Цена: 27 лв.

1 ден.  21.08.2016г. СОФИЯ – СТАРОСЕЛ – ХИСАРЯ – СОФИЯ
Отпътуване в 7.00 ч. от гр.София, по маршрут: София –  Старосел – Хисаря – София. Пристигане в с. Старосел преди обяд. Това е мястото със струпване на най-много гробници и тракийски храмове в цяла България. В района на Старосел има 9 могили с уникални архитертурни елементи и цветна украса. Могилите са проучени, но не са отворени за посещение. В района се намира най-големия Тракийски култов комплекс с мавзолей „Четиньовата могила”, открит и разкопан през 2000г. от проф. Китов. Посещение на винарна „Старосел”, където ще имате възможността да разгледате избата и да видите целия процес на производство на вино. Свободно време за разходка в красивата градина на винарната. Отпътуване за гр. Хисаря – възникналия през античността град като част от Римската и Македонска империя със своите паркове и термални извори. Съхранил е многовековната си история като доказателство за множеството антични паметници и останки от римското селище Ауугосте, които са добре запазени и до наши дни. Свободно време за разходка в центъра на града. Отпътуване за гр.София около 16.00ч Пристигане в София вечерта.

Цената включва:

транспорт с комфортен туристически автобус;

туристическа програма с. Старосел и гр. Хисар;

екскурзоводско обслужване;

туристическа застраховка на ЗАД „Армеец“.

Цената не включва:

разходи от личен характер;

приблизителни входни такси за посещаваните обекти:

           –         Входна такса за гробницата в Старосел – 4лв.
           –         Входна такса за винарна Старосел – 3лв.

Застраховка – Отмяна на пътуване – от 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация. Предлагаме възможност за сключване, съгласно условията на ЗАД „Армеец“,София, ул. Стефан Караджа 2.

Отстъпки:

дете до 12г. – минус 4лв.

Забележки:

Минимален брой туристи: 40 човека;

Необходим депозит при резервация: 100% от пакетната цена;

Лица над 70 годишна възраст не подлежат на застраховка;

Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди началото на екскурзията.

ТO има сключена застраховка „Отговорност на Туроператора“ по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160153070000031/05.11.2015 на ЗАД „Алианц България“ – гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55
Застраховка „Отмяна на пътуване“ се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД „Армеец“.