Вечната Младост на София Ротару или Как за Две Седмици се Подмлади с 30 години

1
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Вечната Младост на София Ротару или Как за Две Седмици се Подмлади с 30 години
By admin on 29.07.2016 in Съвети

Вечната Младост на София Ротару или Как за Две Седмици Се Подмлади с 30 години
През август знаменитата руска певица София Ротару ще отпразнува своя 68 рожден ден.Феновете и спорят как така в нейната напреднала възраст успява да запази младежката си визия .Някои смятат ,че певицата се е подложила на множество пластични операции,други пък са на мнение ,че всичко се дължи на нейния ген и здравословен начин на живот.Но наистина преди известно време звездата съвсем не изглеждаше толкова млада,както изглежда днес,все едно наскоро е празнувала тридесетия си рожден ден ,а не 68 та си годишнина!
София Ротару със сина си Руслан,снаха си Светлана и внучката си Соня
Журналисти се срещнаха със София Ротару и подробно я разпитаха за нейните тайни за вечна младост и красота.
Честно казано , – призна певицата -преди години , може би 6 или 7 си Направих лифтинг бях щастлива тогава , няма странични ефекти , а лицето му изглеждаше естествено , но когато дойде време да се повтаря процедурата – .. .Бях уплашена , защото успях да се нагледам на достатъчно от колеги и приятели, на които пластиките направо развалиха външния вид и лицата им изглеждаха гротескно . „
Алекса
Маша Распутина
Имах нужда от драстични мерки ! „
– Но ти изглеждаш добре , така че , все пак намери начин за излизане от това положение ?
– Това е вярно . И тъй като ние имаме откровен разговор с вас , тайната на моята надежда , вечна младост ,аз ще я споделя с вас и вашите читатели.
– Мисля, че хиляди наши читатели вече са замразени в очакване …
– По принцип , когато дойде време за мен да се обърна отново към пластиката и инжекциите с ботокс и аз просто изхвръкнах навън от кабинета . В крайна сметка, ако всичко вървеше добре първия път , нямаше никаква гаранция, че същото ще се случва и след втората процедура. Но възрастта ми се усещаше ,притискаше ме , така че нещо трябвапе да се направи ,трябваше да действам веднага. Дерматолозите ме съветваха да опитам различни чудодейни средства един от друг по-скъпи , но ме предупредиха , че ефектът няма да бъде сравним с инжекции Ботокс,колкото и да ми се иска.
И имах нужда от драстични мерки !
Подарък от родината на Жана д’Арк
Спасението дължа на дъщеря ми Светлана : Тя със своята приятелка Соня пътували до Франция , и в Париж , посетили някаква медицинска изложба , посветена на проблемите на красотата и подмладяването на кожата и най-новите иновации в тази област .
Светлана се интересува от развитието на козметичните компании от Орлеан , родното място на Жана д’Арк , L’ ART Jeunesse . Иновативното лекарство се казва Collamask. В допълнение , това означава, че можете да го пробвате на място . Това е крем маска , която се нанася върху лицето , и благодарение на специален молекулярен състав лесно прониква в по-дълбоките слоеве на кожата и има ефект , подобен на ефекта на инжекции Ботокс , но без абсолютно никаква вреда на здравето и странични ефекти . Това беше направо попадение !
След като пробва този продукт върху себе си и след подробен разпит на представителя на компанията, Светлана купилa две опаковки за мен!
Само за две седмици ползване и ефекта е като след лифтинг!
Когато дъщерята след пристигането си ми даде опаковките , спомням си, аз се засмях:“ Collamask в наноопаковчица ! И след няколко дни семейството започва да се забелязва, че аз по някакъв начин се променям,ставам по-свежа сякаш съм си дошла от почивка. Една седмица по-късно се видях промяна: и мимическите бръчки по лицето са станали загладени, и дълбоките бръчки, от които дори не съм се надявала да се отърва също.И 14 дни по-късно лицето ми беше неузнаваемо , сякаш 30 години бяха изтрити с вълшебната гумичка ! Това е невероятно усещане , когато се виждате в огледалото с младо отражение, и това подобрява настроението и благосъстоянието ви! Колегите ме питаха къде съм си направила такава успешна пластика.
 
София Михайловна Ротару-68 години
Ефектът продължава малко повече от половин година , след това лицето става постепенно “ уморено “ . Докато бръчките не са напълно върнати , поръчах за себе си няколко опаковчици от Франция . Само две са достатъчно за един пълен курс , ефектът от който след това се съхранява в продължение на около шест месеца. През това време кожата е в покой , така че няма пристрастяване и няма необходимост от повишаване на “ дозирането “ .
– Благодаря ви много , София за вашата история . Но това означава, че цената е вероятно висока  както за операцията ? Да,а поръчката от Франция не е достъпна за всяка средностатистическа жена ?
– Ни най-малко , цената на маската е абсолютно адекватна , дори по нашите стандарти . Да, и , вече не е необходимо да се отиде във Франция за да се поръча . Във всички Европейски страни включително и в България , се отвориха представителства на производителя , и те извършват доставката на Collamask в рамките на няколко дни . Последният път, когато го поръчах беше от техния сайт.
Зашеметяващи новини ! Благодаря ви много , линк към официалния доставчик уебсайт , ние , с ваше позволение , ще поставим в края на публикацията . Още веднъж , благодаря Ви за интервюто и ви пожелавам здраве и по-нататъшни успехи !
Между другото , София Михайловна има две внучета : Анатолий , който навърши 21 години , и четиринадесет годишната внучка Соня . Но те не се обади на баба си – няма толкова млади баби!
София Ротару с внучката си
А ако искате да научите кое е това средство ето линк към официалния сайт от където може да си го поръчате още сега !
by by

TagsCollamaskмаскаподмладяванеСофия Ротару

Няма По-Нови Статии