DR. CYJ HAIR FILLER – Първият в света филър за коса

3
Добави коментар
Lisandra
Lisandra

Първият в света пълнител – ревитализант за коса за третиране на алопеция от различен произход.

Един уникален нов продукт за лечение на различни видове косопад, както при мъже така и при жени, медицински продукт за уплътняване и сгъстяване на косата.

История:

Д-р Чанг Лий, Южна Корея, заедно с 45 учени от своя екип, провежда 10 години изследвания върху ефективността на пептидите в лечението на алопеция от различен произход. Заедно с целият екип на фармацевтичната компания Caregen Co-фармацевтичен лидер в изучаването и използването на растежни фактори и биопептиди в индустрията, създаде уникална система за ускоряване на растежа на косата и предотвратяване на загуба на коса – DR. CYJ Filler – първият в света филър за коса.

Кое прави DR. CYJ Filler за коса уникален, първи продукт в света за лечение на косопад и уплътняване на косъма:

1. Съдържа патентовани пептиди като активни съставки, това са естествени средства, без химически съставки и лекарствени средства. Филърът не съдържа ингридиенти от химичен и лекарствен произход, което изключва възможността за поява на нежелани странични реакции. Формулата от естествени биопептиди,структуровани в иновативна нанокапсулирана двуслойни система, осигурява ефективна трансдермална доставка на пептиди в космените фоликули и тяхното постепенно освобождаване. Това осигурява висока ефективност, независимо от причината за загуба на коса. Активният Пептиден комплекс, състоящ се от: Decapeptide-28, Oligopeptide-71, Octapeptide-2, Decapeptide-18, Oligopeptide-54, Octapeptide-11, Decapeptide-10, осигурява висока ефективност на продукта.

Молекулите на кръстосано свързаната хиалуронова киселина подпомагат реструктурирането на съединителната тъкан, стимулират фибробластите с помощта на рецепторите CD-44 и RHAMM. Осигуряват постепенното освобождаване на биомиметичните пептиди. Хидратират скалпа и ускоряват процеса на ревитализация на космените фоликули.

2. Може да се прилага при мъже и жени, независимо от възрастта;

3. В продължение на години са проведени множество in vitro и in-vivo тестове с продукта, множество рандомизирани клинични проучвания, които доказват неговата ефективност и безопасност.

4. Дълготрайна ефективност на активните съставки на продукта – основните пептиди, продължават да действат дори и 2 месеца след последната употреба на DR. CYJ Filler за коса. Патентован метод на активно действие на биомиметичните пептиди за период от 2 седмици, а не само при инжектиране на продукта, както е при други терапии. DR.CYJ ФИЛЪР ЗА КОСА стимулира образуването на космения фоликул и косъмът прораства на 15 ден след процедурата.

Оптимален видим резултат след 8 седмици (4 процедури)!

Как действа DR. CYJ Filler за коса:

Той разполага с мощен ревитализиращ ефект върху космените фоликули и скалпа. Подобрява тяхното кръвообръщение и хранене. Той ускорява растежа на косата и спира падането на коса. Активира латентните космени фоликули. Укрепва тънката и чуплива коса, възстановява нейната жизненост.

Показания:

1.Мъжкa и женскa алопеция от различен произход: • Мултифокална алопеция • Дифузна алопеция; • Андрогенна алопеция; 2. Лечение на тънка, чуплива, суха коса; 3. Средство за увеличаване на коефициента на оцеляване на присадена коса след трансплантация; 4. В комбинация с друго лечение за косопад, повишава ефективността на лечението и спомага за получаване на по-бързи резултати от лечението; 5. Средство за ускоряване растежа на косата, спиране на загубата на коса и подобряване структурата на косъма.

Състав и действие:

– Хиалуронова киселина молекули – омрежени (крос-свързани помежду си в омрежен полимер). Хиалуроновата киселина повишава способността на косъма да задържа повече влага и да се ускори процеса на обновяването му. Осигурява преструктуриране на съединителната тъкан, допълнително стимулиране на фибробластите чрез CD-44 рецептор и RHAMM,има антиоксидантна защита, стимулира ангиогенезата и хидратацията на дермата.

– Декапептид 18 – стимулира образуването на нов слой на ембрионалните фоликулни клетки, стимулира генерирането на нови клетки на косата чрез диференциация на епителните стволови клетки.

– Олигопептид 54 – предотвратява загубата на коса чрез регулиране BMP4 (Bone Морфологични Protein 4) сигнал, намаляване на експресията на DDK-1 и възстановяване WNT сигнал, като по този начин удължава анагенната фаза (фазата на растежа).

– Декапептид 10 – Осигурява на скалпа и корена на косата храненето, създава по-здрав и по-дебел косъм, като стимулира ангиогенезата в рамките на космения фоликул.

– Октапептид 2 увеличава растежа и миграцията на кератиноцити. Това предотвратява увреждане на клетките на косата от ефектите на стрес, UV радиация и други агресивни външни фактори, които водят до апоптоза (загуба) на клетките на космения фоликул.

– Октапептид 11 – предотвратява разграждането на колагена, предотвратява оксидативния стрес, мощен инхибитор на клетъчна апоптоза.

– Олигопептидът 71 – стимулира образуването на космените фоликули, инхибира депигментацията на косъма.

– Декапептид 28 – възстановява растежа на косата. Подпомага фазата на растеж на косата (анагенна фаза) чрез диференциране на епителните стволови клетки и кератиноцитите.

Протокол за използване на пълнител – DR. CYJ Filler за коса:

Техника на процедурата: микроинжектиране на дълбочина 0,2-0,3 мм, раз стоянието между инжекциите 1 см, количество на убождане- 0,02-0,05 мл.

Курс: 1 процедура 1 на всеки 2 седмици в продължение на 2 месеца (общо 4 процедури).

За повече информация потърсете контакт с д-р Каляшева.