СТАЯ, КОЯТО НЕ ТИ СЕ ИСКА ДА НАПУСНЕШ!

1
Добави коментар
trendoffice
trendoffice

Имате ли такава стая? А ако целият ви дом е такъв? Можете да го постигнете и това съвсем не е необходимо да е свързано с големи инвестиции. По-важно е всичко в него да е подбрано и организирано с голямо желание, вкус и умения за постигане на хармония и ергономичност. И това всъщност е ролята на добрия интериорен дизайнер. Защото той само осъществява вашите мечти.  

 

 

 

TRENDOFFICE ПРЕДЛАГА:

интериорен дизайн и мебелен дизайн – интериорни проекти, re-design, консултации за цялостно обзавеждане и дизайн, за цветови схеми, за тенденции и новости; авторски статии, анализи, проучвания.

Защо да използвате услугите на Trendoffice Interior Design Consulting? Защото дизайнерът на компанията работи успешно в сферата на интериорния дизайн и следи новостите, продуктите, материалите и тенденциите в обзавеждането, както и производителите на пазара в областта на мебелния и интериорния дизайн от 1999 година и има капацитета, знанията и опита да подбере и Ви предложи най-доброто, най-качественото и функционално обзавеждане за парите, които сте решили да инвестирате. Защото вярва, че домът трябва да бъде направен по мярка – така, както дрехите ни – и да отговаря конкретно на нашите нужди, вкусове, навици и предпочитания и може да ви помогне да го направите такъв.  

Защото създаваме интериори, които функционират чудесно, струват по-малко и могат да ви служат дълго!