Шарън Озбърн се изгаври с пениса на Мик Джагър | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Шарън Озбърн е известна с пиперливия си език и за нея отдавна казват, че винаги е била цапната в устата.

Затова едва ли е изненада, че в американското шоу 63-годишната съпруга-мениджър на Ози се изказа не особено ласкаво по адрес на Мик Джагър, когато водещата Шерил Андърууд подхвана темата за дълголетието на рокерите и заговори за факта, че мик Джагър на 73 очаква осмото си дете от 29-годишната балерина Мелани Хамрик.

„Лошото е, че ще се наложи тя да бута едновременно детска и инвалидна куличка“ – каза Шарън. „Онова, което ме дразни в случая е фактът, че на 73 лицето му е толкова сбръчкано.  И си представям колко са сбръчкани гениталите му….оная му работа сигурно е провиснал, сбръчкан и посивял. Не мога да си представя нещо по-жалко“ –  казва Шарън Озбърн.

След коато не спира дотук, а продължава в същия дух: 

„Гледаш горе и е целият в бръчки, после гредаш долу и то е сбръчкано и си казваш „О,не“! 

Говорейки за бременността, Шарън добавя: „Та той е на 73, докога ще прави такива неща? Все пак утешителното е, че сега ще има кой да го бута в инвалидната количка“.

Британските медии съобщиха, че 29-годишната приятелка на Джагър е бременна и двамата очакват дете. Той каза, че е „изненадан и много щастлив“.

„Тя е много интелигентна, умна, жизнена и има собствена представа за това как да изживее живота си“ – казва Мик Джагър пред The Sun.