Предопределеност и характеристики за родените на 21 август

1
Добави коментар

21 август

 В нумерологичен аспект, в комбинацията 21, двойката олицетворява  нежността и съв­местимостта, а единицата въплащава потенциала за постигане на различни ус­пе­хи в живота. С други думи – това е число на признанието и издигането в живота на различни нива. Пълната рождена дата 21.08 от своя страна е показател за екстра­верт­ен човек  със социални наклонности и многостранни интереси, способен лесно да се справя с трудностите и да бъде популярен във всяка среда /особено на проти­во­по­лож­ния пол/. Той е силен, амбициозен и има положителна нагласа за света. Обича живота и удоволствията, а неговия младежки характер му осигурява одобрението и подкрепата на околните.      

  В личните отношения и сферата на чувствата този човек е добър приятел, но не тол­кова търпелив/а съпруг/а, защото често е склонен към подозрителност и ревност, поради развитата си фантазия. Сравнително лесно се влюбва и може да бъде чуде­сен любовник, но е по-скоро съзерцателен, отколкото активен участник във връзката. Неговата половинка трябва да му бъде опора и да се съобразява с желанията и настроенията му.

Тази личност умее да планира нещата и да манипулира обкръжението си. При­съ­щи са й дадености като въображение, добронамереност, щедрост, естетизъм и артис­тизъм. Притежава комуникативни и организаторски заложби. Взаимо­от­но­ше­нията й с другите в повечето случаи са мотивирани от интерес. Често предпочита да стои в позицията на страничен наблюдател, но колкото повече се стреми да не бъде център на внимание, толкова повече го привлича.

Родените на тази дата са силни личности с емоционална натура, които са едно­вре­менно мечтатели-идеалисти и лидери с широк размах и въображение. Умеят да се занимават с няколко неща едновременно. Обичат  разнообразието и новите впечат­ле­ния. Предпочитат компанията на по-нестандартен тип хора, способни  духовно да ги обогатят.  В повечето случаи съумяват да постигнат целите и да реализират ориги-налните си  идеи. Нужно е само да култивират в себе си малко повече търпение, за да победят в борбата с изпитанията, които ги очакват по пътя към успеха.

В делови и професионален план личността има усет за социален контакт и добре работи с хора, клиенти, публика или аудитория. Притежава способности за успешна реализация в области като бизнес, търговия, журналистика, медии, шоу-бизнес, ре­клама, култура, изкуства, образование, право, политика и др.

Негативни страни: Двойственост и крайности на нива духовно/материално и под­чиненост/налагане. Свръхчувствителност, чувство за изоставеност, разпиляване на  енергия. Склонност към затваряне в себе си.

В здравословен  аспект са възможни проблеми, свързани  с  диабет и нервна сис­тема.

Роден на този ден: Емилио Салгари (1862 г.) – итал. писател; Емил Табаков
(1947 г.) – бълг. диригент; Ангел Каралийчев (1902 г.) – бълг. писател; Глен Хюз (1952 г.) – англ. рок-музикант; Ализе (1984 г.) –  фр. поп-певица

Щастливи числа и дати /за работа, срещи, хазарт и др/: 1, 3, 4, 10, 12, 13, 19, 21, 22, 28, 30, 31

Привличане с хора с рождени числа от всички месеци: 1, 3, 4, 10, 12, 13, 19, 21, 22, 28, 30, 31

Съвместимост /партньори, брак/: Стрелец и Овен

Цитат от книгата„Кой си ти? 365 Рождени дати и техните астро-нумерологични профили”, 444 стр., 2012 г. Първа подобна подробна книга от този вид у нас, Франция и Русия. Полезно издание, чрез което ще разберете нещо много повече за хората, с които живеете, работите и общувате. То ще ви помогне в комуникацията и ще ви даде предимство в опознаването на човека застанал до вас. – Заявки се правят само на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected] Тел. номер за поръчки– 066/882 016. Автор Христо Енев