За нас – дом за възрастни хора \

1
Добави коментар
4stupki
4stupki

Наш приоритет е спокойствието – както вашето, така и това на вашите родители. Ние осъзнаваме колко ценни са хората, които са ни създали и отгледали и за това гордо изпълняваме дълга да опазим техните спокойни старини.

За целта сме изградили екип, който се грижи за всяка една малка подробност, необходима за достойния и пълноценен живот, който всеки един човек заслужава. Нашия дом за стари хора  е разположен в полите на Витоша, където можете да усетите свежестта на чистия планински въздух и спокойствието на природата.

Нашия дом за стари хора разполага с прекрасни спални помещения , напълно отговарящи на изискванията за комфортен сън и пълноценно ежедневие. Холът, трапезарията и кухнята са напълно оборудвани, за да осигурят всички условия за функционален и активен живот. Домакинството разполага с локално отопление, топла вода, климатици, телевизори и интернет.

Дом Витоша предлага  специализирани медицински грижи на терминално болни, на инвалидизирани пациенти, възрастни хора, дементно болни. Домът предлага както дневни, така и продължителни (палиативни) грижи.Уютната обстановка, максимално близо до домашната, висококвалифицирания   персонал , както и доброто оборудване са предпоставка за повишаване на качеството на живот на пациентите, намаляване на страданието и болката, чрез облекчаване на съпътстващите симптоми на болестта.