Кецове 2016

1
Добави коментар
ani.vodo
ani.vodo

Ако се загледате в модните канали по телевизията, ще забележите, че кецовете са се превърнали в съвсем официална част от съвременния стил на обличане. За наше щастие, не е нужно да бъдем знаменитости или модели,  за да носим маратонки всеки ден и навсякъде. Ето няколко лесни и забавни начини  да накарате кецовете и маратонките в гардероба си да работят за вашия личен стил, независимо дали харесвате класическите женствени облекла, настроена сте творчески или си падате малко мъжкарана. 

1. Кецове и изцяло черно облекло

Нищо не освежава изцяло черното облекло по-добре от чифт свежи бели маратонки. Няма никакво значение дали ще съчетаете спортните обувки с черни панталони или с дълго черно палто – ефектът ще е поразителен! Пробвайте чифт бели маратонки на Adidas или Converse и няма да сбъркате.

2. Кецове и плетени дрехи

Смело комбинирайте любимите си плетени рокли, поли и пуловери с кецове! Освен че е невероятно удобно, това е и много шик! 

3. Кецове и официално палто или сако

Може да ви звучи странно, но чифт цветни маратонки Найк чудесно си пасват с тесни дънки и елегантно палто. Комбинацията е чудесна за уикендите.

4. Кецове, пухкаво палто  и панталони с широки крачоли

Търсите интересна визия за студените сезони? Комбинирайте панталоните с широки крачоли, които обикновено съчетавате с токчета,  с любимото си еко палто и чифт удобни маратонки.

5. Кецове и мини пола

Искате ли да покажете сексапил, но да запазите очароването си на младо момиче? Комбинирайте любимите си мини рокли и поли с чифт свежарски маратонки – ако заложите на бялото, ще уцелите десятката.

6. Кецове и дрехи с женствен силует

Ако искате да освежите вашите женствени дрехи (като дантелени рокли или разкроени поли) и да им придадете градски шик, съчетайте ги с кецове. Това е страхотна комбинация за лятото!

7. Кецове и панталони с разкроени крачоли

Опитайте комбинацията между кецове и панталони с широки крачоли със закачлив принт. Мислете за този тип панталони като за миди пола, с която е много по-лесно да се ходи (и да се танцува!).

Най-важното е да запомните, че когато става дума за кецове, в модата отдавна вече няма правила! Вашето лично усещане за стил е това, което трябва да ви води. Маратонките и тенис обувките могат да се съчетаят с каквито и да е дрехи – от най-елегантните, до откровено спортните. Смело добавете още един чифт кецове към гардероба си и не спирайте да търсите нови и нови комбинации с любимите ви дрехи!