Ремонти на перални, печки, фурни, керамични плотове и други уреди преди целувка за сбогом с лятото

10
Добави коментар

Последните дни на август изтичат като пясък през шепата на дете, дните видимо се скъсяват, а призори става хладно – целувка за сбогом, когато чувствата са безвъзвратно изтлели.

Ремонти на перални, печки, фурни, керамични плотове преди края на лятото

Годишният отпуск приключи и животът се върна в обичайните коловози – ремонти на битова техника бележат ежедневието на майстора.

Ремонти на перални, печки, фурни, плотове, аспиратори и телевизори по домовете и прахосмукачки, хлебопекарни, кафемашини, които поправям при мен, защото за по-дребните електроуреди не е оправдано посещението и ремонтът би се оскъпил излишно.

Ремонти на перални по домовете

Ремонти на перални по домовете засипват графика на сервизния техник. След приключване на почивките е нормално купища пране да  чакат ред пред пералните. Сменях маншон, помпи, ключалки и блокировка в рамките на два-три дни.

Ремонти на печки и фурни също не липсваха, а повредените прахосмукачки са ежедневие.

Ремонти на печки, фурни, керамични плотове

Денят на майстора преваля, но предстои уикендът, а с него и множество нови ремонти на неработеща техника за дома. Практиката е показала, че това са най-често отново пералните.

Ремонт на перални, печки, фурни, керамични плотове, аспиратори, микровълнови, телевизори в дома и удобен ден по избор през цялата седмица – професионални сервизни услуги в София от техник с инженерно образование на достъпни цени.

Ремонт на прахосмукачки, хлебопекарни, кафемашини, ютии, сешоари

Запазете ден от понеделник до неделя, за да бъде диагностицирана повредата и предложен вариант за ремонт на пералнята или печката. Донесете по-дребните уреди за ремонт при инж. Станев в Борово и използвайте отново прахосмукачката, сешоара, ютията, пароструйката или епилатора.

Когато името работи за теб!

 

Like this:

Like Зареждане…