Владимир Лисичков: Заснехме самодива край Видинско село!!!

2
Добави коментар
jim.parashkevov
jim.parashkevov

Страх и ужас са обзели жителите на мнозина видински села. Причината е свръхестествена – хората се затварят по къщите си всяка нощ и не смеят да дори се покажат на тъмно, заради странни горски същества.

„Повечето български села се обезлюдяват поради немотията, но във видинското село Шишенци бройката на жителите намалява, заради похожденията на митични създания.

„Може да звучи смешно, но истината е, че всяка нощ чуваме все по-силно виковете на самодивите. Случват се наистина необясними неща, а много хора изчезват“, разказват местните.

„Вече петима младежи са изчезнали безследно“, споделят баба Мара и баба Силвия, треперещи от ужас.

Видинчани често чували странни и ужасяващи звуци, а почти всяка вечер от гората се носели смразяващи кръвта писъци. Някои смятат, че гнездото на паранормалните явления е село Шишенци, което според местния фолклор е прокълнато и е с най-много похитени мъже.          То е откъснато от света и достъпът до него е труден. Историята разказва, че преди много години сватбари от село Гюринци тръгнали към Шишенци, но по пътя били нападнати и избити от татари. Според легендата, техните духове обитават гората и всяка вечер викат и се веселят.

Всичко това, стана ясно от публикация в официалната фейсбук страница: https://www.facebook.com/dosietataz.com, на специален агент Владимир Лисичков от ФБР и Доцент Ата Пападакис от Altar-Farmar University of Sydney, най-добрите специалисти в областта на паранормалноно и конспиративните теории в Европа.

Агент Лисичков твърди, че той и колегата му Доцент Пападакис, дори са успели да заснемат самодива, чиято снимка можете и вие да видите.