Венера, Юпитер и Меркурий много близко една до друга!

2
Добави коментар
Niky_Sotiroff
Niky_Sotiroff

Венера, Юпитер и Меркурий много близко една до друга!

Венера, Юпитер и Меркурий много близко една до друта, в един и същи астрологичен знак, правещи астрологичния аспект съвпад!
Какво означава това?
 
Планетите Юпитер и Венера се сливат в двойна ярка звезда. Уникалното астрономическо явление ще огрее небето над България на 27 август и ще се повтори едва след хиляди години. Преди 20 века подобно събитие ознаменувало раждането на Исус Христос, когато на небосклона грейнала Витлеемската звезда.
През тези дни много от представителите на зодия Дева и други разбира се, ще бъдат подвластни на това влияние. Какво всъщност ще донесе то?

Ще започнем с влиянието на Юпитер. Той не се чувства добре в знака Дева, в заточение е. На много от представителите на тази зодия и на други хора също може да се появят или вече да са се появили някои хронични здравословни неудобства, които да са дали своето „разширение“ т.е. силно негативно влияние. При други път е твърде вероятно да отчетат в професионалния си живот подем и да почувстват едно удовлетворение. Има показатели за това че драгите Деви ще имат желание да се натоварят с прекалено много задачи, смятайки че ще се справят със всичко и оптимизмът ще е водещ. Именно от тук може да се наблюдава преумора и здравословни неудобства. Обещавайте само това, което наистина можете да изпълните.

Меркурий в Дева е много добре поставен. това дава тенденции за висока продуктивност на много хора в работата. Желателно е обаче да преглеждате нещата по два пъти, защото е възможно да изпуснете някой важен фактор или детайл. Периодът е много добър за търсене на работа, подписване на договори. Здравословната храна ще намали напрежението.

Венера в Дева не се чувства добре. Професионалния живот на много хора може да се окаже задоволителен, отчасти и поради близки отношения с колегите. направете така, че тази взаимно подкрепяща атмосфера и обмяна на услуги и работа да даде креативен резултат. Бъдете внимателни относно започването на връзки с колега/колежка, защото е възможно да е краткотрайно.
Намиращата се Венера до Юпитер дава оптимистично настроение, което може да подпомогне взаимоотношенията. Има тенденции за приятни изненади.Този аспект може да задейства прекаляването със всичко /от харчене до прекалено ядене/. Може да ви настрои свръх оптимистично и да ви насърчава да взимате повече от необходимото. бъдете изключително внимателни,у ако някой ви обещана прекалено бързо възвръщане на инвестициите.

Намиращата се Венера до Меркурий дава съвет да се поеме инициатива да се разреши някакъв спор или недоразумение, за да се избегне неговото задълбочаване. С малко усилие мирът може да е факт. Иначе периодът е подходящ за създаване на контакти. Под въздействието на този аспект „съвпад“ на много хора животът им може да им се стори по-лек. Приятелското отношение на много може да привлече интереса на другите, а защо не да се създаде и нова връзка? Желателно е да се отдели време за срещи, умерен шопинг. В работата може да бъде спечелена подкрепа от колега или колеги.

Намиращия се Юпитер до Меркурий дава позитивно мислене и тенденции за широк обхват от информация, която ще се появява по пътя ви. Ще имате доста идеи. Уверете се обаче, че са достатъчно практични, преди да продължите напред. Не отчитайте само плюсовете, но и минусите. Може да получите и консултантска информация от някого. Слушайте внимателно всичко онова, което ще ви бъде казано.
Общуването и въпросите, свързани с бизнеса и учението са облагодетелствани. Все още времето е подходящо за подписване на договори.