Кухнята в бяло и черно

2
Добави коментар
seomystic
seomystic

Кухнята в бяло и черно

Кухнята е може би най-уютното място в дома, а дизайнерските решения в това любимо пространство са разнообразни и бързо променящи се.

Тъмно дърво, неръждаема стомана и различни бои за стена, всички те превръщат кухнята е несравнимо красива и стилна стая. Предлагаме ви няколко актуални интериорни дизайна, които ще ви вдъхновят за следващия проект:

Мебелите и оборудването са решени в черни тонове, а боите за стена са класическите бял и черен цвят. Матовите покрития на домакинските уреди са изключително актуални и се допълват чудесно с красивите шкафове.

 

 

Не е задължително белите мебели да се комбинират с същия цвят уреди. Не се колебайте да внесете малко свежи тонове в класическата визия на кухнята.

 

 

За всички, които предпочитат изчистения дизайн на кухнята – светлтие нюанси са идеални и внасят светлина и простор, а бялата боя за стена е много популярна за кухненския интериор.

 

 

Бъдете креативни, когато искате да разкрасите интериора на дома си – в това начинание Cap Arreghini ще ви предложи качествени италиански бои за стени, метал и дърво, благодарение на които ще освежите всяка стая.