Печат върху стъкло SAFETY GLASS

2
Добави коментар
maznio007
maznio007

Услугата се предлага за първи път в България от Джей Пойнт. Освен качествено изображение при печата, стъклото предлага дълготраен живот на визията, независимо на какви атмосферни условия е подложено.

 

Досега печатът върху плоски стъклени повърхности се предлагаше основно чрез директен печат върху стъклото или каширане на предварително отпечатано фолио. Печатът обикновено се извършва на принтери с UV мастила, печатащи върху плоскости или върху фолио, което се кашира след това върху стъклото.

При новата услуга на Джей Пойнт SAFETY GLASS печатът върху стъкло се извършва върху специална медия и след това изображението се ламинира върху стъклото.

Клиентът може да получи качествена фотография за стена, цветно стъкло за прозорец и др, което замества класическите витражи или цветна стена със задно осветяване.

 

Приложение: гърбове на кухни, витражи, панорами и модулни картини, тавани, фототапети, стъклени врати, душ кабини, врати на гардероби, витрини, стъклени плотове за маси. Стъкло – картини, фотографии, илюстрации и модерни изображения в интериора.

Услугата е насочена както към крайни клиенти, така и към стъкларски ателиета, интериорни и архитектурни студия.

 

Предимства на услугата SAFETY GLASS: – висока устойчивост на отпечатъка на температурни въздействия и слънчеви лъчи и влага – допълнително увеличава здравината на стъклото – не е необходимо поставяне на рамка на стъклото, за да се запази по краищата. – гърбът на стъклото е много устойчив и може да се залепи директно или да се монтира върху стена. – отпечатъкът е много качествен, без дефекти, замърсяване и балончета въздух