Oткрийте тайната за подмладяване на кожата на лицето с козметика Ретинол !

3
Добави коментар
Gepi.bg
Gepi.bg

Oткрийте тайната за подмладяване на кожата на лицето с козметика Ретинол !

Ретинолът е най-натуралната и чиста форма на витамин A. Той се абсорбира в долните слоеве на дермата, като подмладява кожата отвътре навън. Структурата на кожата се подобрява, намаляват се бръчките и уврежданията причинени от агресвното действие на слънчевите лъчи.

Дерматолозите са единодушни за това, че можете да се пеборите с процесите на стареене и да заличите следите на времето от лицето си като използвате продукти, съдържащи висока концентрация на Витамин А (Retinol).

Ако искате да използвате за първи път козметика от Scincare LdeL Cosmetics Retinol или ако имате нужда от удобен комплект за път, началния комплект Ретинол против стареене е идеалното решение за Вас. Той съдържа мини версии на 3 продукта, за да се запознаете със серията за грижа за кожата на база Ретинол.

Офертата включва:

Стартов комплект Ретинол против стареене на кожата включващ: Нощен Крем (14.2 g)-  действа докато спите за да възстанови влагосъдържанието и да увеличи възобновяването на клетките, като възвръща блясъка на кожата. Може да се ползва и през деня. Серум за Лице против бръчки (10 ml) – създаден с високо концентриран Витамин A за възстановяване на младежкия вид, чрез намаляване до минимум появата дори на най-дълбоките бръчки. Измиващ крем срещу стареене (60ml) – обогатен с витамини, той ефективно отмива нечистотии и грим. Хидратиращата пяна премахва мъртвите клетки и възстановява pH баланса на кожата

Вече можете да носите с Вас любимите Ви Ретинол продукти на път!