Секции и обзавеждане за дневна

1
Добави коментар
pushev
pushev

Тенденции при мебелите за дневна през годините
 

С напредване на годините дизайна при мебелите се промени доста. За сравенение, през 80-те и 90-те години, хората търсеха, а и на пазара се предлагаха секции за дневна, които обхващат цяла една стена от хола на жилището. Преобладаваха многото вратички, чекмеджета, стъклени витрини… от край до край по цялата стена на всекидневната.
С годините, хората започнаха да търсят по опростените мебели и секциите за дневна започнаха да стават по малки, с по ниски ТВ модули, по тесни шкафове, но за сметка на това започна да се акцентира повече с топли, искрящи или тежки тонове и цветови комбинации. Започнаха да се използват гланцирани повърхност и МДФ релефни повърхности за лицевите части на секцията, които придават модерен и съвременен вид.

Съвременните материали използвани от производителите, които държат на качеството са изключително здрави и устойчиви. При плоскостите от ПДЧ и техните кантове вече се използват абсолютно безвредни лепила. Развитието при МДФ орнаментите значително подобри визията на мебелите, защото лесно се акцентира и придава стил на дадена мебели, само с няколко малки щрихи. 
Стремежа да мебелните дизайнери е да създадат мебели и по точно секции с по опростени, но в същото време елегантни форми. За пример новите колекции секции за дневна на фирма ИРИМ предлагат достатъчно пространство за вещите, телевизора и мултимедията, като в същото време придават уют, стил и симетрия във всекидневната със свежите цветови комбинации и елегантни форми. Предлагат се и мебели за дневна от различни модули, които хората може да комбинират по начин, който е най-функционален за тях и по този начин да определят и пространството на секцията на стената. Може да разгледата модулна система Беста за обзавеждане на дневни. Тя ще ви даде много свежи идеи и лесно бихте създали вашата мечтана секция. Предлагат се и готови конфигурации от тези модули, които дизайнерите прецизно са подбрали. 

  

От Mebelshop.BG сме подбрали секции за дома, от производители доказали се със своето качество на изработка и използвани материали. Може да разгледайте моделите, като почти всички са налични на склад, а при някои срока за изработка и доставка е максимум 10 работни дни.