Магазин за обзавеждане на бани. Аксесоари за баня

2
Добави коментар
Kikik
Kikik

Магазин за обзавеждане на бани. Аксесоари за баня

КАЧЕСТВЕНИТЕ СТОКИ

под надписите следват всички продуктови категории

 

Добре дошли в нашия  МАГАЗИН за аксесоари за баня, мебели за баня, огледала за баня, луксозен и старинен обков!          

         Търсите ли качествени и оригинални аксесоари за баня, мебели за обзавеждане на Вашата баня, както и красив обков за врати на достъпни и разумни цени, разгледайте нашия онлайн каталог.    

Каталогът ни се състои от  8 раздела, като в  подраздели  към тях са посочени различните модели на аксесоари за баня, мебели за баня -шкафове от PVC  и MDF, огледала за баня, тоалетни кошчета и четки, дозатори за течен сапун, разнообразие от мрежести етажери за баня и стъклени полици, хартиени контейнери, луксозен и старинен обков. Към всеки модел има кратко описание на качеството на продуктите – материалът, от който са изработени, свойствата им, цветови възможности и други.     

В  Аксесоари за баня ще се запознаете с предлаганото от нас голямо разнообразие на модели от  стенни и стоящи аксесоари за баня в различни комбинации и цветове, от стъкло, порцелан и месинг, като етажери за баня под огледало, държачи на  сапунери, държачи на чаши за зъбни четки, държачи на тоалетна хартия, различни видове кърподържатели, мрежести поставки на различни нива, дозатори за течен сапун, тоалетни четки и кошчета принадлежащи към съответните модели аксесоари за баня. 

В Мебели за баня, състоящ се от два подраздела – „Мебели за баня от PVC“ и „Мебели за баня от MDF“ ще намерите   всички предлагани от нас модели на шкафове за баня в богата цветова гама и размери. 

В Огледала за баня са представени наличните модели огледала, които предлагаме. Всички огледала за баня са кристални, влагоустойчиви, с предвидено удобно закрепване, което ги предпазва от конденз и можете дълготрайно да ги ползвате както в мокри помещения, така и в коридори или други места във Вашето жилище.

В Тоалетни кошчета и четки, дозатори за течен сапун, мрежести и стъклени полици  ще намерите допълнително голяма разнообразие от посочените видове продукти, които се съчетават с всички предлагани от нас  модели на аксесоари за баня.

В Луксозен обков  е представено голямо разнообразие от  модели на  мебелни дръжки, мебелен обков, дръжки за врати и прозорци, които можете да закупите в момента. Материалите, от които са изработени, както и красивият им дизайн ще направят Вашия дом по-красив и уютен. ИЗРАБОТЕНИТЕ СА ОТ МАСИВЕН МЕСИНГ  С ГАРАНЦИЯ НА МАТЕРИАЛА 20 ГОДИНИ ! 

 

 В Старинен  обков, наричан още античен обков, са изложени над 1000 артикула  дръжки за врати и прозорци,мебелни дръжки, резета и куки гонгове, мандала, дръжки за летящи и плъзгащи врати и други красиви аксесоари, в цвят черна патина и цвят антик. Ще усетите изяществото на естествените материали в техния автентичен цвят. ИЗРАБОТЕНИ СА ОТ МАСИВЕН МЕСИНГ И БРОНЗ С ГАРАНЦИЯ НА МАТЕРИАЛА 20 ГОДИНИ !

С удоволствие ще се съобразим с Вашите желания и ще Ви помогнем със съвет при избора и съчетаване на цветовете на продуктите. Ако имате уточняващи въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на отдел ПРОДАЖБИ – 0896838109, 0896838110 или на e-mail : [email protected] Благодарим Ви! 

Продуктови категории 

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ

ОГЛЕДАЛА ЗА БАНЯ

МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ

ТОАЛЕТНИ ЧЕТКИ И КОШЧЕТА

 
 
 
 

ЕТАЖЕРКИ ЗА БАНЯ

ДОЗАТОРИ ЗА ТЕЧЕН СЪПУН

ЛУКСОЗНИ ДРЪЖКИ ЗА ВРАТИ

ЛУКСОЗНИ ПАНТИ ЗА ВРАТИ

 
 
 
 

ДРЪЖКИ ЗА ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

 

 ПОРЦЕЛАНОВИ МЕБЕЛНИ ДРЪЖКИ

ДЕТСКИ МЕБЕЛНИ ДРЪЖКИ ОТ ПОРЦЕЛАН

СТАРИНЕН ОБКОВ