Какви подаръци харесват различните зодии

3
Добави коментар
motley
motley

Овенът обожава да получава подаръци. Представителите на този знак обичат да бъдат забелязвани, затова е наложително да им подарите нещо, което ще привлече погледите. Харесва всичко, което е ярко и цветно. Ако е червено – още по-добре, това е техният цвят. Не забравяйте и опаковката – трябва да е стилна и луксозна. И червена.

Овните са дейни и спортни натури. Ще се въодушевят от подаръци, които отговарят на приключенския им дух – спортна екипировка, туристически комплект, компас, бинокъл, резервация на място за планински преход, уроци по езда, карта за фитнес или басейн, билет за спортно състезание.

Те имат много хобита и са фенове на новостите – фотоапарат, MP3 плеър, всякакви компютърни и технологични джаджи също ще ги зарадват.

Не забравяйте, че този знак конторлира лицето, главата и мозъка и всякакви подаръци, свъразни с тези части на тялото – шапки, шалове, очила, са подходящи за Овните.

Не е задължително подаръкът да е практичен. Произведение на изкуството – картина, свещник (в комплект с червени свещи), особено ако е уникат ще ги зарадва.

Какъвто и подарък да изберете за жената овен, почти сигурно е, че няма да задоволите очакванията й, затова не се притеснявайте излишно. Изберете вещ, която вече е имала, но я е загубила или повредила. Красив пуловер, скъп парфюм или бижу – уникат също ще я зарадват.

Представителките на този зодиакален знак не са особено свенливи и биха оценили екстравагантното цветно (червено) бельо.

Подаръкът за детето Овен трябва да е нещо голямо, внушително, по възможност шумно и святкащо, за да прави впечатление. Не си и помисляйте да купите на тинейджъра Овен нещо скромно и практично. Само най-доброто, ако е марково – още по-добре.

 

Мъжете Овен са честолюбиви. В никакъв случай не се опитвайте да минете със случаен подарък, купен набързо. Те няма да ви го простят дълго време. Благодарността им, обаче, ще проличи на секундата, щом усетят че сте вложили сърцето си в поднесения дар или пък сами сте го изработили специално за тях.

 

 

 

 

 

 

 

 

Подарък според зодията – Телец   

 

Телецът обича да получава практични, но скъпи подаръци. Умеят да ги ценят и внимателно и грижливо се отнасят към тях. Подходящи за тях са малките приятни вещи, които да ползват в ежедневието си – настолен часовник, писалка със златно перо, рамка за снимка.

 

Ще ги зарадвате, ако им подарите луксозна козметика, оригинално CD с музика на любимата им група или видеоигра, уникално бижу, предмет на изкуството, литература свързана с финансовия им просперитет или свещи и ухаещи цветя, които ще им подскажат, колко много ги обичате.

 

Телецът харесва комфорта, поради което непременно ще оцени подарък за бита – дори покривка за легло или спално бельо.

 

Представителите на тази зодия ще се впечатлят от нещо, което е специално създадено за тях. Винаги се старайте да разберете предварително какво обичат, защото те се отнасят леко враждебно към новите и непознати неща.

 

Мъжете Телец са гастрономи. Вечеря в изискан ресторант или бутилка качествено вино са перфектен избор. Ако пък сте добри кулинари, може собственоръчно да приготвите кейк или сладки, които да им поднесете в стилно опаковани в красива чиния.

 

Обичат да получават по няколко подаръка едновременно, затова е добре да изберете един основен подарък и няколко “спомагателни”, но не забравяйте – всичко трябва да е на ниво.

 

Жената Телец обожава качествената козметика и скъпите парфюми. Съветваме ви подаръкът да бъде добре опакован, защото дамата не признава небрежното му поднасяне. Тя го посреща по “ дрехите“, но го оценява по качеството.

 

Не подарявайте на детето Телец играчка, която служи само за украса. Тя трябва да му върши добра работа в игрите и то дълго), да може да я сглобява, разглобява, да изпълнява много функции, като лего например. Ако е кукла Барби, трябва да си има и къщичка, и дрехи, и обзавеждане. За по-големите деца подаръкът също трябва да е практичен. Независимо дали е дреха, обувки, раничка или техника, условието е да са качествени и скъпи. „Случайно“ забравете етикета с високата цена на подаръка, ако искате наистина да впечатлите тийнейджъра Телец.

 

 

 

 

 

 

 

 

Подарък според зодията – Близнаци  

 

Близнаците са изключително впечатлителни. Те особено много ценят оказаното внимание, докато самият подарък не е толкова важен. По- важна е изнанадата. – неочакваната радост и възможността да се учудят отнещо ново.

 

Близнаците обожават остроумните подаръци – смешна запалка-пистолет, комплект сякаш несъвместими предмети, всякакъв вид джунджурийки, придружени със стихче, за което отговаря Вашата фантазия. Импровизирайте и бъдете сигурни, че жестът ви ще бъде оценено подобаващо

 

Те се интелектуални по природа – хубава новоизлязла книга, билети за премиерна театрална постановка, филм или концерт, абонамент за научно-популярно списание ще ги впечатлят повече от скъпи бижута.

 

Високотехнологични вещи– фотоапарат, камера, MP3 плеър, нов GSM апарат, електронно судоку, всякакви остроумни джаджи също ще бъдат оценени високо.

 

Мъжете Близнаци често губят вещите си, така че спокойно може да им подарите нещо, което вече са притежавали.

 

Жената Близнак обича изненадите, скрити под опаковката. И колкото повече са подаръците (независимо от цената им), толкова по-щастлива се чувства тя. Така че не й поднасяйте само една изненада и в никакъв случай тя да не бъде предмет за дома.

 

Тинейджърките ще си умрат от радост при вида на пълен комплект гримове или модни аксесоари, а момчетата – от най-новата техническа изцепка или мобилен апарат с екстри.

 

 

 

 

 

 

 

 

Подарък според зодията – Рак  

 

Помнете, че Ракът не се интересува от стойността на подаръка, а от неговото качеството и приятните преживявания, свързани с поднасянето му. Ето защо би било добре да си подготвите реч. След това подарете цветя, нещо за масата (например бутилка вино) и накрая пристъпете към поднасянето на самия подарък. Каквото и да му поднесете той ще ви благодари поне няколко пъти без излишни емоции, но никога няма да покаже пренебрежение.

 

Раците са домошари. Кулинарна книга или уред, фотоалбум или какъвто и да е друг предмет за дома ще бъдат приети с огромно удоволствие. Подходящи подаръци за тях са и неща, които носят комфорт и удобство. Хубав халат и удобни топли чехли са добър избор.

 

Този знак често са колекционери. Разберете какво харесва да събира вашият рак и въпросът с подаръците ще бъде решен веднъж завинаги. Антикварни предмети, всякакви дрънкулки, дарове от морското дъно – раковини, рачета, морски звезди ще го зарадват.

 

Колкото и странно да изглежда, домошарите-раци обичат да пътуват. Самолетен билет до която и да било точка ще ги зарадва повече от всичко. При липса на пари може да им купите географска карта, за да си набележат сами любимия маршрут, или просто да ги поканите на дълга разходка.

 

Мъжете-раци са любители на техниката, особено тази, която е скъпа. Тя може да е всякаква, дори и битов уред, но по-добре да заложите в DVD, уредба със скъпа surround система и много части. Раците често са като децата, те много обичат играчки – потърсете нещо, което ще ги заиграе поне за няколко дена.

 

Подарете на жената-Рак нещо меко и топло – блуза от камилска вълна, красиви и топли пантофи, стелки, които премахват напрежението в мускулите на краката. Тя би се зарадвала и на старинна вещ, която има своя история, произведение на изкуството или полезен домакински уред.

 

Децата-раци са силно емоционални и с добра памет. Могат да пазят до старини любимата си играчка.Детето Рак предпочита само да си избира както пособията за бита, така и подаръците. Затова с тийнейджъра заедно обиколете магазините, за да си хареса подарък. За по-малките елементът изненада е задължителен, но предварително сондирайте мнение, за да няма неприятни изненади.

 

 

 

 

 

 

 

Подарък според зодията – Лъв  

 

Лъвът обича да е на върха, да му се възхищават, да го хвалят, да е най-добро във всичко, включително и при получаване на подаръци. Те трябва да правят впечатление, да са внушителни, скъпи, както се полага на царска особа. Стилен, уникален, шокиращ или необикновен – такъв трябва да е вашият избор, за да зарадвате царствения лъв.

 

Лъвът е слънчев знак и обожава всичко жълто и оранжево. Той обича големите екзотични букети, огромните картички и опаковки от лъскава хартия. Изключително важна за него е и церемонията по поднасянето. Колкото по-дълъг и помпозен е този ритуал, толкова по-добре.

 

Представителите на този знак обичат да създават и да творят. Подарете им нещо, което да стимулира тяхната артистичност и творчество или да подхранва любовта им към грандиозни и изящни развлечения. Подходящи за тях са всички пищни вещи, модни бижута и дрехи или билет за прожекцията на най-новите филми.

 

За лъвовете не е важно дали нещо ще им служи, важното е да им хареса – ярки картини, литографии, произведения на модерното изкуство, изделия от изящен кристал.

 

Избирайки подарък за тях, обърнете внимание на възможности като спа-процедури, екскурзии, вечеря в скъп ресторант.

 

Понякога представителите на тази зодия с увличат по спорта и тогава вашето решение ще е по-леко, но не забравяйте само маркови неща.

 

Лъвовете (особено мъжете) обичат аксесоарните принадлежности – разбира се луксозни.

 

Лъвицата обожава бижута – златен пръстен, особено в комплект с колие или брошка със скъпоценни камъни ще накарат очите и да заблестят. Тя ще оцени и подарък, избиран по неин вкус и мярка, защото обича да и обръщат специално внимание – луксозно бельо с точния размер или дреха висша мода са перфектен избор.

 

Момиченцата обичат да се кипрят и най-много ще се зарадват на козметика, екстравагантни дрешки и аксесоари и на всичко, което ги поставя една глава над другите.

 

Момчетата също са със самочувствие и лидерски амбиции и биха се зарадвали на игри с войници, които да командват, коли, които да управляват и книги за велики пълководци.

 

 

 

 

 

 

 

 

Подарък според зодията – Дева  

 

За представителите на тази зодия най-важното е подаръкът да е бъде практичен и максимално полезен. Кухненски комбайн и всякаква друга кухненска техника би им харесала. Ако имате ограничени средства, подарете набор от кърпи за маса, поднос, някаква посуда.

 

Девите са акуратни и организирани. Подходящ подарък за тях са качествен органайзер, хубава кожена чанта, лаптоп, аксесоари за компютъра. Светъл пуловер или риза, елегантен шал, класическа вратовръзка, стилен чадър ще са в унисон с пестеливата им елегантност.

 

Девите имат разностранни интереси и затова изборът на подарък зависи от това колко добре познавате дадения човек. Можете да ги зарадвате с компакт диск на любимата група, енциклопедии, репродукции на известни картини, занаятчийски произведения на изкуството.

 

Мъжете Дева си падат по луксозните заведения и шумните дискотеки. Да присъстват на подобно място за тях е по-голям подарък от всякаква вещ.

 

Дамата от зодия Дева обича посланията, скрити в голямото или малко пакетче, защото е романтична душа. Изберете бижу от ахат и дървена или керамична кутийка за него, луксозен фотоалбум, биокозметика. Не забравяйте, че тя държи особено много на вниманието. Поднесете подаръка по подходящ начин.

 

Дори и децата-деви са реалисти. Не вярват на бабини деветини и затова не си давайте парите за феи, принцеси и други измишльотини. Имат артистични наклонности и умеят да рисуват. За по-малките са подходящи статив и боички за рисуване, нещо за моделиране, конструктор, пъзел, монополи, касичка. На тийнейджъра може да му дадете пари вместо подарък, той е практичен и ще ги вложи много добре.

 

 

 

 

 

 

 

Подарък според зодията – Везни  

 

Везните са известни като естети, поради което подаръците за тях трябва да са стилни и изтънчени. Вечно се колебаят между практичното и екстравагантното. Всичко, което радва окото с красотата си или поддържа чувството им за хармония е подходящо за тях. Те обичат да отварят една по една няколко малки изненади.

 

Това, което истински ще им достави удоволствие са разкошните луксозни неща – красив и скъп кожен портфейл, чанта, аксесоар към работното място или пък бижута. Везните държат на външния си вид и всичко, което ги представя в тяхната най-добра светлина ще бъде оценено.

 

Може да им подарите и нещо, което ще им напомня за вас и вашето приятелство – красив фотоалбум, малък органайзер, който винаги да носят със себе си, качествена козметика.

 

Старинен сервиз, картина, стилни предмети за интериора, елегантен свещник или украшение, екзотичен сувенир също са подходящ избор.

 

За мъжете Везни – ваучери за посещение на СПА или козметичен салон, билети за театрален или танцов спектакъл, екскурзия ще доставят удоволствие на везната, особено ако ги сподели с вас.

 

Жената Везни обича практичните подаръци, които незабавно да влязат в употреба. Ако сте се спрели на рокля, блузка или обувки, те трябва да бъдат съобразени със сезона, така че веднага да си ги носи.

 

За децата–везни са подходящи красиви, пъстри играчки, албуми с репродукции, географски атласи, стилна дреха или модни обувки, но не екстравагантни. Най-много ще се зарадват на домашен любимец, особено куче.

 

 

 

 

 

 

Подарък според зодията – Скорпион  

 

Да забравите рождения ден на Скорпиона е равнозначно на смърт. Той няма да ви прости това дълги години. Привличат ги оригиналните и загадъчни предмети. Ако му подарите нещо, което не е очаквал, той ще бъде много щастлив.

 

Никой не обича тайните повече от представителите на този знак, затова проявете въображение при опаковането на подаръка.

 

Скорпионът винаги иска доказателства за уважение и почит. Огромно огледало, красива рамка за семеен портрет биха ги зарадвали.

 

Подарете му нещо, което ще го откроява в тълпата: мобилен телефон с необичаен дизайн или ръчен часовник с множество екстри, красив портфейл , бутилка хубаво уиски или вино. Скорпионите са чувствителни към миризмите и ценят много парфюмите, които имат по- високо съдържание на феромони.

 

Не е тайна, че скорпионите са много сексуални. Може да изберете подарък, намекващ за еротика. Това ще погъделичка егото им – еротични гравюри, бельо, еротични масажни масла или дори играчка от секс магазин.

 

На мъжете Скорпиони най-много би им допаднал подарък, който да подчертава тяхната сила и власт.

 

Жената Скорпион, би се зарадвала на по-необичайна и оригинална дреха или аксесоар, с които да направи впечатление. Няма да останат незабелязани и “мистичните” подаръци – например кристална топка или посещение при гадателка.

 

Децата ще зарадвате с подарък, който развива творческата им мисъл и фантазия. Най-подходящи са атласи, енциклопедии, конструктори, микроскоп, принадлежности за фокуси, комплект за химически опити. Филмите на ужасите и научната фантастика ще задоволят богатата им фантазия.

 

 

 

 

 

Подарък според зодията – Стрелец  

 

Искрените и очарователни Стрелци ще се зарадват на всякакъв подарък – те просто оценяват вашето старание при избора му. За тях по-важен е жеста, отколкото стойността на подаръка.

 

Стрелците са любознателни и книгата винаги е подходящ подарък за тях, особено ако е с философско съдържание. Едно луксозно качествено издание би бил перфектен избор.

 

Но искате ли истински да ги впечатлите – подарете им пътешествие. Без начение дали е до съседния град или до другия край на света, това би ги накарало да сияят от щастие. В случай, че нямате средства за подобен жест, карта на света, географски атлас или фотоапарат също са добър избор.

 

Цветът на стрелеца е зеления. Купете му нещо в този нюанс и ще го зарадвате.

 

Мъжете стрелец обичат приключения, които вдигат адреналина. Ако вашият човек е точно такъв, не се колебайте да го дарите с някое екстремно преживяване като полет с парапланер, скок с парашут или слизане в пещера.

 

Дамата Стрелец е духовна натура. Би оценила интересна книга, музикален диск или икона. Почитателка е на нестандартните бижута.

 

Детето Стрелец не е претенциозно по отношение на подаръците. Хубава книга, пъзел, конструктури тип Лего са подходящ избор. Каквото и да купите, поднесете го с любов, това е достатъчно, за да се почувства то щастливо.

 

 

 

 

 

 

 

Подарък според зодията – Козирог   

 

Козирогът ще оцени практичният подарък, така че е безсмислено да му подарявате сувенири или разкошни букети.

 

Козирозите са много логични и е добре подаръците за тях да бъдат избирани много прецизно. Всеки предмет, който ще им служи дълго е за предпочитане – часовник, мобилен телефон, портфейл, бижу, луксозни аксесоари за офис.

 

Представителите от този зодиакален знак са стеснителни хора, затова избягвайте прекалено личните подаръци. Ако избирате подарък за член от семейството си, спрете избора си на нещо топло и меко и няма да сбъркате – домашни пантофи, халат, жилетка.

 

Мъжът Козирогът харесва редките предмети, изкуството и уникатите – всяка антикварна вещ би го зарадвала.

 

За жената Козирог изберете ефектен аксесоар: кожени ръкавици, елегантна шапка или колан. Почитателка е на естествените материи. Харесва големи чанти и портфейли. При избора си се съобразявайте с цветовете в гардероба й, защото тя държи на стилните съчетания.

 

Малкият Козирог е необикновено зрял – безцелните игри не са за него. Обича да рисува, да слуша музика, да майстори нещо, да сглобява. Същевременно обича всичко загадъчно и тайнствено. Ще се зарадва истински на играчки като НЛО, лекарски комплект, инструменти, лего, сборник с главоблъсканици, карти за гадаене и магьоснически атрибути, загадъчни играчки, в които нещо свети и се върти.

 

 

 

 

 

 

Подарък според зодията – Водолей  

 

Водолеят признава само едно правило – подаръкът да е изненада. Няма значение какво ще му изберете, той ще се зарадва на всичко, стига да не е предполагал, че ще му поднесете точно това.

 

Представителите на този знак не си падат по претенциозни подаръци. Колкото по-оригинален и налудничав е изборът ви, толкова по-щастливи ще са те. Диск с подбрана музика, талисман, всякакъв вид джаджи, камъни и кристали, оригинални вещи, които само те ще притежават са подходящи подаръци.

 

Мъжът водолеят по-добре от всеки друг разбира от техническите новости, но това, което трябва да разберете е кое го интересува най- много – нов мобилен телефон, плеър, дори само модем може да ги накара да засияят. Те обичат нещата да се ползват.

 

Жената Водолей проявява интерес към много неща, защото е авантюристична и любознателна натура. Така че потърсете нещо нестандартно, дори да е непрактично. И го скрийте добре, защото тя претърсва навсякъде, за да го открие!

 

Детето Водолей е чувствително, непредсказуемо, упорито, изобретателно. То с удоволствие ще приеме подарък фотоапарат, камера или нова компютърна игра, всичко, което ще подхранва аналитичния му ум и ще даде повод за зараждане на нови, оригинални идеи.

 

 

 

 

 

Подарък според зодията – Риби   

 

Впечатлителните Риби обичат да получават подаръци, които носят в себе си мир и хармония. За тях са подходящи албум за снимки, филми за животни, аквариум с рибки, бижута и други украшения от камъни, които могат да им послужат за талисмани.

 

Друг вариант за подарък на Рибите е нещо, което да докосне чувствената страна на личността им. Може да им подарите бутилка отлично вино, скъп парфюм или ароматизирани свещи и цветя и те ще ви бъдат искрено благодарни.

 

Мъжете Риби са мечтатели и творчески натури, поради което те харесват вещи с оттенък на артистичност, креативност и духовност. Например билети за театър или стихосбирка (в зависимост от интересите на човека) биха били идеален подарък за този знак.

 

Жената Риби не обича да домакинства, защото смята, че може да запълва времето си с по-приятни неща. Ще я зарадвате с уред, облекчаващ труда й. Съветваме ви да не й подарявате книга или животинче за отглеждане, защото не й се поемат допълнителни задължения.

 

Децата-риби са мечтатели и фантазори. Обичат да пеят и рисуват. Подарете им диск с любима музика, музикален инструмент-играчка, палитра, фантастичен филм или книга, истории със загадки и мистика. Мечтата на всяка малка златоперка е да стане балерина и подарък „палци“ ще я очарова. Както и всичко, което става за талисман.