Електрическа кана за вода CONTI PUREWATER CK-217

1
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

Електрическа кана за вода CONTI PUREWATER CK-217

 С електрическата кана за вода CONTI PUREWATER CK-217 ще приготвяте бързо и лесно гореща вода за вашите любими топли напитки. Корпуса на каната е изработен от висококачествено топлоустойчиво стъкло. Капацитета на уреда е 1,7 литра, мощността му е 2000 W  и е снабден със система за предпазване от работа при липса на вода. Електрическата кана разполага още с мека LED подсветка и възможност за въртене на 360°, което я прави еднакво удобна за употреба от хора боравещи с лява или дясна ръка. Нагревателя на каната е изработен от висококачествена неръждаема стомана и е скрит, така че да не се получават нежелани изгаряния при употреба. CONTI PUREWATER CK-217 е снабдена с функция за автоматично изключване при кипване на водата, а подвижният филтър на каната е лесен за почистване под течаща вода. Електрическата кана за вода CONTI PUREWATER CK-217 е чудесно допълнение към всяко домакинство.

 

 

Характеристики на електрическата кана за вода CONTI PUREWATER CK-217:

Мощност: 2000 W

Захранване: 220 V, 50 Hz

Капацитет на каната: 1,7 литра

Стъклен топлоустойчив корпус

Скрит нагревателен елемент изработен от неръждаема стомана

Мека LED подсветка

Система за предпазване от работа при липса на вода

Автоматично изключване при липса на вода в каната

Подвижен миещ се филтър

Бутон за включване

Предпазен бутон за отваряне на каната

Удобна ергономична дръжка

Възможност за въртене на 360°

Удобна за употреба от хора боравещи с лява или дясна ръка

Тегло: 3,8 kg

Гаранция: 24 месеца!

Първоначално италианска марка Conti, има история на повече от 40 години в бранша, след което Conti Electric Битова техника, преминава под егидата на дружества DIGICOM груп.

В момента Conti е водещ производител и износител на дребна бяла техника в Турция. Освен собствената търговска марка Conti в заводите на Digicom се произвеждат още части, компоненти и цели уреди за BOSCH, SIEMENS , ROWENTA, BOSCH POWER TOOLS, KARCHER, KRESS, KENWOOD, HOOVER, SINGER.