Мини електрическа кана за вода CONTI TRAVELKETT 5 CK-226

1
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

Мини електрическа кана за вода CONTI TRAVELKETT 5 CK-226

 С мини електрическата кана за вода CONTI TRAVELKETT 5 CK-226 ще приготвяте бързо и лесно гореща вода за вашите любими топли напитки. Корпуса на каната е изработен от висококачественa неръждаема стомана. Капацитета на уреда е 0,8 литра и е снабденa с възможност за захранване от автомобилна запалка, което я прави изключително удобна за употреба при пътувания. Електрическата кана разполага още с  възможност за въртене на 360°, което я прави еднакво удобна за употреба от хора боравещи с лява или дясна ръка. Нагревателя на каната е изработен от висококачествена неръждаема стомана и е скрит, така че да не се получават нежелани изгаряния при употреба. CONTI TRAVELKETT 5 CK-226 е снабдена с функция за автоматично изключване при кипване на водата. Към мини електрическата кана за вода получавате и подарък 2 чаши.

 

 

Характеристики на мини електрическата кана за вода CONTI TRAVELKETT 5 CK-226:

Захранване: 12V (зарядно за автомобилна запалка)

Капацитет на каната: 0,8 литра

Корпус от неръждаема стомана

Скрит нагревателен елемент

Компактен дизайн – изключително удобен при пътувания

Бутон за включване

Автоматично изключване при кипване на водата

Предпазен бутон за отваряне на капака на каната

Удобна ергономична дръжка

Възможност за въртене на 360°

Удобна за употреба от хора боравещи с лява или дясна ръка

Светлинен индикатор за работен процес

Подарък: 2 чаши

Тегло: 2,5 kg

Гаранция: 24 месеца!

Първоначално италианска марка Conti, има история на повече от 40 години в бранша, след което Conti Electric Битова техника, преминава под егидата на дружества DIGICOM груп.

В момента Conti е водещ производител и износител на дребна бяла техника в Турция. Освен собствената търговска марка Conti в заводите на Digicom се произвеждат още части, компоненти и цели уреди за BOSCH, SIEMENS , ROWENTA, BOSCH POWER TOOLS, KARCHER, KRESS, KENWOOD, HOOVER, SINGER.