Електрическа парна ютия CONTI BIANCA CU-3188

2
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

Електрическа парна ютия CONTI BIANCA CU-3188

 С помощта на електрическата парна ютия CONTI BIANCA CU-3188 ще имате винаги отлично изгладени и добре изглеждащи дрехи. Корпуса на уреда е изработен от олекотена пластмасова конструкция, а плочата за гладен е снабдена с висококачествено керамично покритие. Мощността на ютията е 2600 W, парният поток е с капацитет 90 гр/мин, а въртящият се на 360° захранващ кабел ви осигурява необходимата свобода на движение при употреба. Ютията е снабдена с функция за вертикално гладене, функция за пръскане с пара и вода , функция за сухо гладене и функция за самопочистване на гладещата плоча. CONTI BIANCA CU-3188 разполага още със система против котлен камък, антикапкова система, регулируем термостат и удобна ергономична дръжка, осигуряваща ви добър захват при гладене. 

 

 

Характеристики на електрическата парна ютия CONTI BIANCA CU-3188:

Мощност: 2600 W

Захранване: 220 V, 50 Hz

Корпус от олекотена пластмасова конструкция

Интегриран воден контейнер

Плоча с висококачествено керамично покритие

Парен удар с капацитет до 90 гр/мин

Въртящ бутон за регулиране на температурата

Функция за вертикално гладене

Функция за пръскане с пара и вода

Функция за сухо гладене

Функция за самопочистване

Система против котлен камък

Антикапкова система

Удобна ергономична дръжка

Свободно въртящ се на 360° захранващ кабел

Тегло: 3,5 kg

Гаранция: 24 месеца!

Първоначално италианска марка Conti, има история на повече от 40 години в бранша, след което Conti Electric Битова техника, преминава под егидата на дружества DIGICOM груп.

В момента Conti е водещ производител и износител на дребна бяла техника в Турция. Освен собствената търговска марка Conti в заводите на Digicom се произвеждат още части, компоненти и цели уреди за BOSCH, SIEMENS , ROWENTA, BOSCH POWER TOOLS, KARCHER, KRESS, KENWOOD, HOOVER, SINGER.