Вертикална прахосмукачка CONTI ZEUS

2
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

Вертикална прахосмукачка CONTI ZEUS CSC-301

 С вертикалната прахосмукачка CONTI ZEUS CSC-301 ще почиствате дома си бързо и лесно. Корпуса на уреда е изработен от олекотена пластмасова конструкция. Всмукателната мощност на прахосмукачката е 230 W, а специалната Ocean-Cyclone система ви позволява да засмуквате дори най-дребните прашинки. CONTI ZEUS CSC-301 разполага с миещ се контейнер за прах и отпадъци, удобна ергономична дръжка и отделение за прибиране на кабела. Може да използвате уреда и като компактна ръчна прахосмукачка, а иновативната HTP система предпазва мотора от прегряване по време на употреба. Вертикалната прахосмукачка разполага с подвижен почистващ накрайник (движи се наляво и надясно) и с дълъг захранващ кабел (6 m), който ви осигурява необходимата свобода на действие.

 

 

Характеристики на прахосмукачката CONTI ZEUS CSC-301:

Мощност: 2200 W

Всмукателна мощност: 230 W

Захранване: 220 V, 50 Hz

Материал: олекотена пластмасова конструкция

Ocean-Cyclone система – засмуква дори най-малките прашинки

Иновативна HTP система – предпазва двигателя от прегряване при употреба

Миещ се контейнер за прах и отпадъци

Почистващ накрайник с подвижна връзка (движение наляво и надясно)

Възможно за използване на уреда като компактна ръчна прахосмукачка

Дълъг захранващ кабел – 6 m

Отделение за прибиране на захранващият кабел

Удобна ергономична дръжка

Тегло: 5 kg

Гаранция 24 месеца!

Първоначално италианска марка Conti, има история на повече от 40 години в бранша, след което Conti Electric Битова техника, преминава под егидата на дружества DIGICOM груп.

В момента Conti е водещ производител и износител на дребна бяла техника в Турция. Освен собствената търговска марка Conti в заводите на Digicom се произвеждат още части, компоненти и цели уреди за BOSCH, SIEMENS , ROWENTA, BOSCH POWER TOOLS, KARCHER, KRESS, KENWOOD, HOOVER, SINGER.