Притискателна скара CONTI GRILLA CG-912

1
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

Притискателна скара CONTI GRILLA

 С притискателната скара CONTI GRILLA CG-912 ще приготвяте бързо, лесно и вкусно различни видове сандвичи, тостери, месо и зеленчуци. Корпуса на контактният грил е изработен от олекотена пластмасоа конструкция. С CONTI GRILLA CG-912 ще печете вашите хранителни продукти двустранно, което го прави изключително подходящ за приготвяне на сандвичи и тостери. Плочите на контактният грил са с висококачествено тефлоново незалепващо покритие и леко оребрени за постигане на перфектни резултати при печене. Контактният грил CONTI GRILLA CG-912 разполага със светлинен индикатор за работен процес. Топлоизолираната дръжка на притискателната скара ви гарантира безопасност при работа, така че да избегнете нежелани изгаряния при допир. С бързият си и качествен процес на печене притискателната скара CONTI GRILLA CG-912 е идеална за всяко домакинство. Контактният грил е лесен за употреба и почистване.

 

 

Характеристики на притискателна скара CONTI GRILLA CG-912:

Мощност: 1750 W

Захранване: 230 V, 50 Hz

Корпус от олекотена пластмасова конструкция

Двустранно печене на хранителните продукти

Плочи с висококачествено тефлоново незалепващо покритие

Леко оребрени плочи за постигане на перфектни резултати при печене

Бутон за регулиране на температурата

Светлинен индикатор за работен процес

Топлоизолирана дръжка за по-голяма безопасност по време на употреба

Тавичка за събиране на отделената мазнина

Бърз и качествен процес на печене

Идеален за домашна употреба, градински партита и къмпинг

Тегло: 2,5 kg

Гаранция 24 месеца!

Първоначално италианска марка Conti, има история на повече от 40 години в бранша, след което Conti Electric Битова техника, преминава под егидата на дружества DIGICOM груп.

В момента Conti е водещ производител и износител на дребна бяла техника в Турция. Освен собствената търговска марка Conti в заводите на Digicom се произвеждат още части, компоненти и цели уреди за BOSCH, SIEMENS , ROWENTA, BOSCH POWER TOOLS, KARCHER, KRESS, KENWOOD, HOOVER, SINGER.