Дамско колие от естествени камъни Ахат и Оникс – DM-1002

3
Добави коментар
SmartShopBg
SmartShopBg

Ръчно изработено дамско колие от естествени камъни Ахат и Оникс с оригинален дизайн от DANIMADE – модел DM-1002

Елементи: – 12 мм., 10 мм. и 4 мм. мъниста фасетиран ОНИКС – камъкът на Самоусъвършенстването и Самоконтрола Наричат оникса „Камъкът на вождовете“ който способства постигането на високи цели и победа над противника. Той е много полезен за бизнесмени и делови хора, които прави предприемчиви и ги дарява с мъдрост, умереност, смелост и целенасоченост.

– 15 мм. мънисто фасетиран АХАТ – камъкът на равновесието, мира и спокойствието. Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Ахатът помага на притежателя си да реализира своите способности и желания и увеличава вярата в собствените сили.

– 10 мм. мъниста тибетски камък Шамбала

– 40 мм. ринг АХАТ

– Елегантна закопчалка – изработена от неръждаема метална сплав

Дължина на колието 45 см. (58 см. в отворено положение) Модел – DM-1002 Цена: 58.90 лв. Безплатна доставка в цялата страна до офис на Еконт Експрес

При желание от Ваша страна можем да изработим гердан, броеница, колие, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор. Ако желаете да изработим нещо специално за Вас, можете да ни пишете през формата за КОНТАКТ, да ни изпратите имейл или да ни позвъните на посочените телефони.