Супергерои като картини от XVI век век

1
Добави коментар
photocreme
photocreme

Какво щеше да е, ако Супермен беше роден през XVI век? А ако Хълк беше дюк? Това са въпросите, които си е задавал фотографът Саша Голдеберг, докато е снимал последната си фотосесия Super Flemish. В нея някои от любимите супергерои в поп културата приличат на картини от XVI век.

Целият проект отнема на Голдебер две години, като подготовката му отнема година и половина, а останалото време е отделил за ретуш и печат. Дванайсет души са били ангажирани с грима, косата и специалните ефекти за снимките. Костюмите са правени специално за фотосесията от петима дизайнери.

“Много от работата е свършена преди и по време на снимките”, Казва Голдебер. “Перик и Себастиан, които се занимаваха с ретуширането на снимките, ми помогнаха да достигнем прецизността и съвършенството, което търсех в тази фотосесия”.

Попитан колко точно се е забавлявал по време на снимките, Саша Голдеберг отговаря “Всичко беше невероятно, това е като сбъдната мечта. Когато погледнеш Хълк и му кажеш да изглежда романтично, това е лудост. Жокерът също беше много впечатляващ. Той издържа три часа грим и започна да се държи точно като Хийт Леджър във филма Черният рицар”.

Разгледай и сайта на Саша Голдберг.