Подходящи материи за детски и бебешки дрехи

1
Добави коментар
seomystic
seomystic

Факторите, които са от огромно значение при пазаруването на дрешки за мъниците са няколко – модел, производител, материя.

Всъщност едно от най-важните неща при детските дрехи е именно материята, от която са изработени, тъй като тя е тази, която може да предизвика раздразнение на детската кожа или дискомфорт.

Предлагаме ви, да се запознаете с най-подходящите материи за детски дрехи, които пазят нежната детска кожа и са изключително удобни:

Памук – това е най-често срещаната материя, когато става въпрос за бебешки или детски дрехи и причината е, че памукът е мека и попивателна тъкан със силна хигроскопичност, която лесно се глади и не предизвиква раздразнение. Естественият памук е особено препоръчителен за бебета до 4-месечна възраст.

Вълна – това е една от най-разпространените тъкани за детски дрехи като якета, пуловери, жилетки и клинове. Вълната задържа топлината, което я прави идеалната материя в студените зимни дни.

Лен – след памукът и вълната, следващата най-използвана материя за детски дрехи е ленът – той е хипоалергенен, издръжлив, дишащ и перфектен за летните дрешки на вашите деца.

Ние от Точици сме изградили доверие и имидж на компания, предлагаща висококачествени бебешки и детски дрехи от различни меки и хипоалергенни материи, за да предложим само най-доброто на вашите малчугани.