Юпитер във везни

2
Добави коментар
Niky_Sotiroff
Niky_Sotiroff

Юпитер във везни

ЮПИТЕР ВЪВ ВЕЗНИ

Юпитер е най-голямата планета в слънчевата система и се намира в средата й. Пета е по отдалеченост от Слънцето. Скоростта й на въртене е 9,5 часа за денонощие, а разстоянието между Юпитер и Слънцето е 778 милиона километра. Юпитер завършва пълна орбита за 12 години, което означава, че преминава през един зодиакален знак за приблизително около година.
Юпитер ще бъде във Везни от 09 септември в 14:17 часа до 11 октомври 2017 г. В класическата астрология Юпитер винаги е бил смятан за планетата на голямото щастие, богатството, кариерата, парите, славата, почестите, титлите, наградите, известността, популярността, разширенията.

Юпитер във Везни не е най-добре поставен. Като цяло планетата на късмета ще дъде повече тенденции за брак и за пари, изкарани от работа. От мунданна гледна точка той се намира в 7 мунданен дом в течение на 1 година. В течение на тази година финансовата тенденция ще е положителна и много хора ще привличат към себе си късмета и парите, най-вече представителите на зодия везни. Има тенденции при много хора да има увеличение на заплатата или печалба от игри на късмета. В периодът може лесно да се получават заеми, но е добре да се внимава и да се помисли за връщането. През тази година много закоравели ергени ще имат добра възможност да се оженят. При тези, които вече са сключили брак, планетата на късмета и разширенията може да даде благоприятни моменти или събития. Периодът също така е благоприятен за взаимоотношенията между съдружници в бизнеса. Понякога може да се случи вече разделени партньори да се съберат, водени от оптимизъм и надежди за по-светло бъдеще. Когато Юпитер направи благоприятен аспект с Венера – тогава горе изложените добри тенденции за брак, любов и пари ще бъдат много по силни.

автор: Демир