Идеи за романтична вечеря

19
Добави коментар
smiling
smiling

Вие сте влюбена. Той във Вас – също. До уши! До полуда! Какво по-хубаво от това да си подарите взаимно една незабравима вечер със силно романтичен привкус. Ето няколко идеи за подобно уникално и интимно преживяване!

Класически вариант – у дома
Поканете го у дома. Отделете си поне два часа за подготовка – един за храната и един за Вас си. Имайте предвид, че поканата у дома директно предразполага към интимност и бъдете готова за това.
Храната: Изберете нещо леко за хапване, но поднесено по великолепен начин. Подгответе масата в романтичен стил – с малка покривка, две чаши от предпочитаното от вас вино, малко плодове, подбрани сирена, питка прясно омесен топъл хляб.
Украса: Една или много свещи ще са прекрасното осветление за романтичното ви изживяване. В зависимост от етапа на вашата връзка можете да допълните с листа от рози на масата и в спалнята или защо не във ваната … Не забравяйте леката романтична музика за фон. Развихрете фантазията си!
Вие самата: Щом сте у дома можете да си позволите по-фриволно облекло – например секси бельо, съчетано с нещо леко наметнато отгоре за началния етап от вечерта. Не прекалявайте с грима, дори напротив – заложете само на червило. Нека парфюмът също бъде лек.

Класически вариант – на ресторант
Ако не се чувствате достатъчно добра домакиня, неудобно ви е да го поканите у дома или имате други съображения можете просто да изберете втория класически вариант – ресторант. Изберете заведението така, че да е спокойно, да сте отделени в сепаре и да отговаря на общите ви вкусове и разбирания за храна, музика и стил. Поканете го по романтичен и нетрадиционен начин – с картичка, например или с покана, сложена в балон. Все пак не забравяйте, че той е кавалерът и оставете той да води вечерта, разговора и накрая да плати сметката.

Алтернативни идеи за романтична вечер
Разбира се освен класическите има много различни възможности за романтика в алтернативен стил.
Навън. Вечеря сред природата, на открито, под небето – на плажа, с лодка сред морето (или езерото) или в планината, с огън, предварително приготвени шишчета, например, отново вино и задължително поне одеяло, особено ако считате, че има опция и да осъмнете навън. Можете заедно да погледате звездите и да помечтаете.
Виена, Париж, Рим. Ако можете да си го позволите защо да не избягате от всичко в ново, романтично място, мечтано от двама ви, и то не само за една вечер, а за цял уикенд. Безспорно най-романтичните градове са Рим, Париж, Виена. А екскурзиите до там са все по-достъпни.

При всички случаи – бъдете себе си, отдайте се изцяло на романтиката, подгответе партньора си за нея, без да се издавате прекалено с подготовката и преживейте най-романтичната вечер! А после се огледайте за още добри идеи и не ограничавайте въображението си! Търсете романтиката във всеки изминал ден от връзката ви. Така тя ще се запази за дълго!

* * *

Как да покажем любовта си
Секси бельото
Романтика – тема от форума