Почистваща маска за проблемна кожа против акне с водорасли Master Herb на TianDe

2
Добави коментар
perfecto07
perfecto07

Почистваща маска за проблемна кожа против акне с водорасли Master Herb на  TianDe 

Ефективно почиства акнеатичната кожа и благодарение на участващия в маската комплекс от природни активни съставки, възстановява кожата след акне.

Действие:

Дълбоко почиства кожата, стяга порите, спомага за премахване на петна и белези, предпазва от акне. Стимулира клетъчното обновяване, подпомага за изравняване на цвета и микрорелефа на кожата. Нормализира секрецията на мастните жлези, възстановява ходролипидния баланс, предотвратява загубата на влага.

Активни съставки: Екстракт от водорасли (Sea Algae Extracts):

компенсира загубата на влага от кожата, благодарение на съдържащата се в него алгинова киселина – тя абсорбира вода с тегло 300 пъти по-голяма от нейната собствена; регулира киселинно-алкалния баланс на кожата, помага за намаляване на производството на себум; овлажнява кожата, изглажда фините бръчки.

Екстракт от маточина (Melissa officinalis) – има охлаждащо, противовъзпалително и антимикробно действие, бори се с гъбични и бактериални инфекции.

Екстракт от майорана (Origanum majorana) – подпомага бързото излекуване на трудно зарастващи рани, за избавяне от гнойни пъпки, облекчава възпаление, прави по-малко видими белезите по кожата.

Салицилова киселина (Salicylic Acid) – мастноразтворима киселина, способна лесно да прониква в мастните жлези, да отстранява комедони; има антисептични свойства, помага в борбата с акне.

Витамин С (аскорбинова киселина): Укрепва кръвоносните съдове, подобрява дейността на съединителната тъкан. Въздействието му върху кожата има антиоксидантен характер. Необходим за синтеза на колаген. Ускорява процесите на заздравяване на кожата, намалява проявите на алергия, избелва, понижава количеството на изработения меланин, предотвратява процеса на преждевременно стареене.

Приложение:  Върху почистената кожа на лицето сложете маската за 15-20 минути, след това измийте  остатъците от нея с вода. Препоръчва се използването на маската ежедневно в течение на 2 седмици, а след това 2-3 пъти в седмицата.

Предпазни мерки: Една маска е за еднин прием. Повторното използване на една и съща маска е внасяне на замърсяванията отново в кожата. Не използвайте маската върху кожа с наранявания и екзематозен дерматит. Ако течността от маската попадне в очите, изплакнете ги обилно с вода.