Как да носим модерната туника?

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Туниката е прекрасен избор за началото на есента, когато утрините са по-хладни, а през деня температурите се покачват близо до летните. Тя може да се съчетае чудесно с избелял деним или панталон, както и с в клинове в различни десени. Днес сме ви подготвили няколко съвета как да носите туника, подкрепени от щедър снимков материал и нашите топ модни находки за деня.

Всички обичат туниката! Тя е дреха, която позволява много и разнообразни съчетания, а и придава на стила ни доза бохемски шик и щипка небрежност. За да изглеждаме добре облечени в туника, трябва да преценим добре дължината на дрехата. Туниката по правило е по-къса от роклята, затова е добре да я носим с още нещо. Чудесен избор са късите дънкови панталонки, които всички така обичаме.

За по-пищните фигури е добре да подберем туника с дължина под ханша, както и разкроени модели или такива с А-силует. А-силуетът е много актуален напоследък, а и придава на тялото страхотна линия. Той е втален в горната част, но се разкроява леко в долната, за да осигури на тялото ни комфорт на движенията.

Друго важно правило за носенето на туника е да не се хвърляме на прекалено шарени модели, защото въпреки красотата на десена, съчетанието би било прекалено сложно. Избирайте модели, които носят елегантност и не придават излишна помпозност на стила ни. Не забравяйте, че прекрасната дреха блести истински, когато е съчетана с подходящите обувки. Комбинирайте с кецове, или обувки на ток, защото туниката ви дава много свобода в избора. Днес ви представяме дрехи, които сме изработили с много любов и внимание към детайла. Насладете им се, a ако си харесате някоя – пишете ни на нашата фейсбук страница или поръчайте от etsy.com! Към всяка от снимките има линк, за да улесним пазаруването ви.

Етикети:
eMODNO да имам, дамска мода, дизайнер, елегантност, звезден стил, звезди, интересно, колекция, красиво, красота, мода, Моден свят, модерно, модни тенденции, Шопинг експерт