10 сигурни знака, че той не е влюбен в теб

2
Добави коментар
zlatko0o

Вие сте заедно от известно време, но ти не си сигурна дали той е влюбен в теб? Ето няколко знака дали държи на теб или има някакви други подбуди за връзката Ви.

Не показва нежност към теб на публични места. Когато сте само двамата те целува и докосва, но когато сте навън с негови приятели например- не те хваща и за ръка. Дали се притеснява да показва чувствата си или просто няма такива? Оставаме отговора на теб.
Не ти казва паролите си от социалните мрежи. Явно крие нещо от теб, иначе защо не би ти показал. Може би докато не сте заедно, пише с друга или просто не иска да ти позволи да се бъркаш в живота му и не допуска никой до личното си пространство. А това е знак, че не е готов за връзка.
Няма място в дома му за твоите вещи. Минават месеци, откакто живеете заедно, а твоите вещи седят в чантата ти. Дори четката ти за зъби няма място в банята. Това говори красноречиво, че хич не му е до сериозна връзка. А може би не с Вас?
Не иска да правите съвместни планове. Ти му предлагаш да прекарате малко време заедно в почивните дни, но той ти казва, че може да изникнат други планове. На него му харесва да е господар на своето време, а вероятно не иска да го прекара с теб?
Ти му пишеш и звъниш, но от него няма отговор. Явно си има други приоритети, но колкото и да е зает човек винаги може да отговори. Дори моментът да не е удобен, стига да има желание има и начини.
Заглежда се по други жени в твое присъствие. Излезли сте на по кафе, или ресторант, а погледът му шари по други жени. С това явно показва, че вашата компания не му е достатъчна.
Носи си телефона навсякъде с него. Дори и в тоалетната! Това значи, че или има нещо, което не трябва да виждате или просто не е готов за такъв етап, в който да си споделяте.
Кани те винаги в тях. Той не проявява никакъв интерес към твоя дом. На него му харесва да е на своя територия и не се стреми да опознае твоите интереси и малкият ти свят. Явно не възнамерява връзката Ви да се развие на по-високо ниво.
Поканен е на празнично събитие, но не те кани да отидеш с него. Нормално е, когато човек е обвързан, да отиде с половинката си. А и когато си влюбен, използваш всеки момент, за да бъдеш с любимия човек.
Не иска да те запознае с родителите си. Това наистина е сериозна крачка и важна стъпка за всяка една връзка. Не толкова заради мнението на родителите му, а защото с тази среща половинката заявява пред тях, че ти си важна за него.

Любовта е сложна, не обръщайте внимание на думите му, а гледайте действията му. Чрез тях ясно личи как ще се развие връзката Ви!

Прегледи:
5