Какво прави една жена добра в леглото?

2
Добави коментар
zlatko0o

Някой хора казват, че когато няма чувства, няма и добър секс. Но има някои важни правила, които могат да помогнат, за да бъде жената по-добра в леглото и чувството на близост да е невероятно и за двамата партньори.

1. Забравете срама и притеснението. Първият път, когато се стигне до близост с даден човек е малко притеснително, но се опитайте да изолирате задръжките си. Всеки един от партньорите се тревожи дали ще покрие изискванията на отсрещната страна. Често хората се притесняват от това как изглеждат, какво е тялото им. Но щом сте стигнали дотам не се притеснявайте, а се отдайте на приятното изживяване.

2. Ако все пак сте сковани, опитайте да се отпуснете с малко алкохол. Естествено не казваме, че максимата Пияна жена – весел креват е вярна. Отпуснете се например с чаша вино. Алкохолът ще Ви подейства отпускащо, толкова колкото да не мислите много.

3. Не стойте като дърво. Мъжете обичат да виждат, че Ви е хубаво с тях и очакват да се движите, а не да стоите на едно място. Не очаквайте, че просто ще легнете и всичко ще направи той. Това винаги прави впечатление на мъжете.

4. Сменяйте позите. Започнете, като му правите френска любов. Това е доста възбуждащо за мъжете. Продължете с друга поза.

5. Не се страхувайте да експериментирате. С партньора си опитвайте нови неща, разберете кое най-много допада на всеки един от Вас. Естествено поставете някой граници, все пак всеки човек има неща, които не би направил. Когато не Ви харесва нещо, не го правете. Не е нужно да има неприятни емоции и усещания.

6. Важни са любовните игри. Когато говорим за дълга връзка, идва един момент в който сексът става монотонен и скучен. Тогава трябва да помислим как да върнем страстта и разнообразието. Опитайте да внесете искра в секса, било с вързани очи, с белезници, а защо не и с някакви костюми.

7. Не се страхувайте да показвате колко Ви е хубаво. Бъдете отпуснати и свободни. Не е нужно да се притеснявате от звуците, които издавате. Това е знак, че мъжът си е свършил добре работата и със сигурност Ви е доставил удоволствие.

8. Използвай секс трикове. Стягай вагината си по време на секса. Това ще Ви докара до оргазъм. Някои мъже пък обичат да бъдат докосвани и драскани по гърба.

9. Направете го на необичайно място. Адреналинът, тръпката, че някой може да Ви хване не е за подценяване. Например направете го в асансьора, на плажа или на друго място.

10. Говорете си по време на секса. Припомнете си някой ваш интимен момент, кажете му къде и как да Ви целуне, така че да Ви се завърти главата.

11. След като всичко приключи го обсъдете. Нека всеки каже какво му е харесало и какво не. Така притесненията съвсем ще изчезнат. Това ще Ви помогне да се опознаете по-добре и може да ви хрумнат нови идеи за в бъдеще. Надяваме се, че с тази статия сме Ви били полезни и сме помогнали да разпалите страстта във взаимоотношенията с вашият партньор.

Прегледи: 17