Броени дни до началото Базара за цветя „Флора Есен“ 2016

1
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Броени дни ни делят от началото на втория Базара за цветя “Флора Есен”. Изложението ще се проведе в дните между 21 и 25 септември и ще събере на едно място производители и вносители на цветя, любители и професионални озеленители, флористи и градинари.

В базара ще се включат и пчелари, производители на торфени смески, керамични саксии, препарати и други продукти, свързани тематично с изложението. За разлика от пролетното издание на “Флора”, в есенното отсъстват чисто изложбената част и конкурсният характер на изложението.

Търговските площи на цветния базар ще бъдат разположени във вътрешния двор на експоцентъра )(при лоши метеорологични условия в залите на Флора). Всички посетители ще имат възможността да се срещнат директно с производители и вносители на цветя и сходни продукти и да се запознаят с тенденциите в озеленяването, актуалните грижи за цветята през есенно-зимния сезон.

Традиционно в цветните изложения присъстват и пчеларите с висококачествен мед, пчелен прашец, восък, прополис, млечице и др. В есенната Флора ще се включат и  автори от бургаските HandMade фестивали. Изданието на инициативата носи името “HandMade Design Market”.

Темата този път е “Направено с ръце и от сърце с цветче”. Акцентът пада върху дизайнерски, ръчно изработени дрехи, бижута, аксесоари, козметика, сапуни, аромати, картини, декорация, бебешки стоки и др.