Пробен комплект бамбукови пелени на Bambinex, универсален размер от фирма ECOSTYLE BG LTD

10
Добави коментар
ecostyle.bg
ecostyle.bg

С този комплект родителите и децата могат да изпробват пелените Bambinex. В него се съдържа всичко нужно за проба на продукта.

Пелени от бамбук

Пелените осигуряват допълнителна защита и са ластични на крачетата и на кръста за плътно прилепване и предпазване от изтичания. Посредством копченца разположени от външната страна и велкро-лепенките, пелената се наглася, така че да пасне точно на бебето. Абсорбиращата тъкан се състои от 90% бамбукови нишки и 10% полиестер.

Универсален размер: Bambinex бамбукови пелени универсален размер могат да бъдат използвани от раждане до приучаване към гърне. Едно много икономично решение. Използва се в комбинация с универсални непромокаеми гащички, но могат да се използват и без (за практикуващите естествена бебешка хигиена, например, или за по-голяма проветряемост при чувствителна кожа).

Продуктите на Bambinex са изработени от естествени бамбукови нишки. Бамбукът се отглежда лесно и расте бързо без помощта на пестициди и торове. Не изтощава почвата. Един наистина вълшебен продукт…

Притежава естествени противобактериални и анти-алергични свойства Той е изключително мек и има лечебни свойства. Абсорбира до 70-80% повече от памука. Съхне с 20% по-бързо. Бамбукът запазва уникалните си качества дори след честа употреба и пране. Влагоабсорбиращите му свойства дори се увеличават при повече изпирания.   Външни непромокаеми гащички Непромокаемите гащички са със състав: покритие от 100% микрофибърно полиестерно жарсе и вътрешност от 100% ламинирана полиуретанова мембрана. Препоръчва се употребата на полиуретан в детските продукти пред  PVC, поради неутралността му, биоразградимостта и възможността за дишане. Микропорестата му структура пропуска въздуха, но задържа влагата. Еластични краища около крачетата и кръста за плътно прилепване, с клиновидно ластично парче около крачетата против протичане. Универсален размер: от раждане до приучаване към гърне. Може да се комбинира с всички видове абсорбиращи пелени BAMBINEX.  Едно ефективно и много икономично решение.

Как слагаме многократната бамбукова пелена?

Многократната бамбукова пелена се състои от 4 части: непромокаеми гащички, вътрешна пелена, попиваща подложка, абсорбираща хартия. Всички те са налични в комплекта.

a) Непромокаеми гащички: задължителни през нощта, при пътуване или гости. При останалите случаи не винаги е нужно да слагате непромокаемите гащички, освен ако бебето ви не се подмокря често.

b&c) Вътрешната пелена и попиващата подложка са направени от бамбукова прежда и се използват заедно за постигане на максимално попиваемост. Попиващата подложка трябва да абсорбира повечето влага, като пелената остава относително чиста. 

d) Абсорбиращата хартия е целулозна хартия, която първа абсорбира течностите и твърдите вещества.

 

Следвайте следните инструкции, когато сменяте пелената на бебето си.

– Разгънете непромокаемите гащички.

– Поставете бамбуковата вътрешна пелена върху тях.

– Поставете подложката вътре в пелената (за момче – сгъвате на две; за момиче – не прегъвате).

– Поставете абсорбираща хартия върху попиващата подложка. Прегънете на две или на три в зависимост от теглото на бебето ви.

– Поставете бебето върху пелената. Проверете дали правилно сте го „позиционирали”. Закопчайте пелената с помощта на велкро-лепенките. Уверете се, че пелената пасва добре около крачетата и на кръста. BAMBINEX избраха този вид закопчаване, защото може да бъде удобно при всички етапи на растеж на детето ви.

– Закопчайте непромокаемите гащички. Обърнете специално внимание на крачетата и на кръста. Уверете се, че не стърчи парче от вътрешната пелена, за да избегнете протичане. BAMBINEX непромокаемите гащички са с висока талия, която помага за доброто напасване на пелената.