Първата дама на Hublot

2
Добави коментар
chasovnici-bg
chasovnici-bg

Първата дама на Hublot

Луксозната швейцарска часовникарска марка Hublot открива нов магазин на Пето Авеню, а новото рекламно лице е израелската красавица Бар Рафаели.
Супермоделът Бар Рафаели е избрана за рекламно лице на дамската колекция на Hublot. Израелката вече е част от звездния състав на луксозната марка, сред които са Боби Брайънт, Джей Зи, Дуейн Уейд, Пеле, Юсеин Болт и други знаменитости. Бар Рафаели е един от най-известните супермодели по целия свят. Тя прави своя дебют през 2007 година в летния брой за бански костюми на Sports Illustrated, а само две години по-късно вече е на корицата му. Това е само началото на бляскавата и кариера – следват редица фотосесии за престижни списания, включително Elle, Marie Claire, Harper`s Bazaar, GQ и Glamour. Освен това израелката е участвала в рекламни кампании за марки като Chanel, Moet & Chandon, Escada, а допреди няколко години бе позланик и на луксозните часовници Piaget.
Седмицата на модата (2015 г.) в Ню Йорк започна с едно от най-горещите събития за сезона – ексклузивна среща с медиите, организирана от Hublot, и със специален гост – супермодела Бар Рафаели. Към честването се присъедини и друг представител на марката – баскетболистът Дуейн Уейд. На събитието главният изпълнителен директор на Hublot Рикардо Гуадалупе сподели бъдещите планове на марката: „През 2015 г. ще се посветим на дамската ни колекция и нашите клиентки ще могат да видят серия от нови часовници, олицетворяващи лукса и модата. Рафаели е идеалната партньорка за тази наша идея“.
Рекламната кампания на дамските часовници е заснета от прочутата фотографка Чен Ман. Двете с Бар успяват да пресъздадат различните лица на марката, които съчетават швейцарските традиции с модерните тенденции. Рафаели споделя, че е изключително развълнувана да бъде първата жена, станала лице на Hublot, и се радва да бъде част от тяхното семейство.
На събитието Бар позираше пред фотографите в рокля, направена изцяло от партньора на Hublot – Bischoff – водещ производител на дантела в Швейцария. Самият часовник Big Bang Broderie, който израелката носи, също е създаден в сътрудничество с модната къща.

Hublot и Bischoff се обединяват, за да създадат един изключителен модел. Върху циферблата се вижда череп от дантела, заобиколен от 11 диаманта, а бродерията продължава и по каишката.
Новият дамски часовник на Hublot изразява бунтарския дух, преплетен с изкуството на предците ни. Дизайнът на модела е емблематичен за колекцията Big Bang. Така швейцарците свързват миналото с бъдещето, съчетават своите традиции с творчеството на 21 век и модерните технологии.
Представянето на Big Bang Broderie бе съчетано с откриването на но новия бутик на марката на небезизвестното Пето авеню в Ню Йорк.

източник: Списание Prime Time

Google