Ловни камери | SPY-SECREST.COM – Шпионски магазин

1
Добави коментар
BobbyKolev
BobbyKolev

Ловни камери

Подреди по
Цена възходящо
Цена низходящо
Име

Ловна камера 8MP 850nm 15 метра 720HD /LK022/

Камерата е подходяща както за ловни цели, така и за охранителна дейност. Светлината от камерата при нощни снимки или видео клипове е 850nm /диодите светят в червено/.

Кабел за ловни камери захранване / LKA005 /

Кабел за захранване на ловни камери подходящ за следните модели: LK001,LK003 , LK010 , LK013 , LK011 , LK018 , LK019

Кабел за ловни камери захранване / LKA004 /

Кабел за захранване на ловни камери подходящ за следните модели: LK004 , LK006 , LK008 , LK009 , LK012 , LK014 , LK015 , LK016 , LK017

Ловна камера модел 2014 SMS контрол 8 MP с MMS невидима светлина /LK019/

Нов модел ловна камера с SMS контрол , MMS функция и черни диоди за по-добри снимки през нощта. Докато при другите модели камери светлината от диодите може да се забележи при разстояние 20-30 см , то при тази камера светлината никога не може да се забележи и камерата никога няма да издаде местоположението си. Цвета на камерата е изключително подходящ за зимните месеци. Тази камера засича всяко движение на хора или животни благодарение на топлинния си сензор , прави снимки или видео клип с високо качество на изображението , а може да ви изпраща снимки до вашия мобилен телефон чрез MMS или емайл. Контрола на камерата може да става дистанционно чрез SMS , като може да правите всички настройки все едно камерата е в ръцете ви. Този модел камера за лов има запис на звук и ползва и нов топлинен сензор с по добра чувствителност при засичане на обектите. Много добра камера с ,много добро качество , идеална за охрана и ловни цели!

Допълнително безжично осветление /невидимо за човешките очи / / LKA003 /

Това допълнително осветление за ловна камера камера може значително да подобри качеството на нощните снимки и видео клипове . Светлината от устройството е напълно невидима за човешките очи . Монтажа между камерата и инфрачервената светкавица е безжичен , което позволява поставянето и на двете устройства на най-правилното място. Устройството е наистина необходимо , когато искате по-качествени изображения както при видео клипове така и при направата на снимки. Площта която покрива камерата заедно с допълнителното осветление може да достигне до 100 метра при правилно позициониране на устройствата. Може да добавите няколко допълнителни осветления на различни места около камерата за увеличаване на светлината с цел получаване на перфектни изображения през нощта.

GSM антена 3G за ловна камера 9 dB / LKA002 /

Значително подобрява GSM и 3G сигнала на ловната камера. Това спомага за по-бързо изпращане на снимките и по добра комуникация с камерата. Много лесна за инсталиране , разполага с 2,5 метра кабел и SMA конектор за връзка с ловната камера. Антената е подходяща и за други устройства използващи GSM и 3G сигнал !

Соларен панел за ловна камера с вградена батерия / LKA001 /

Панел за зареждане на ловна камера с вградена батерия 1500 maH . Благодарения на този панел вашата камера ще е винаги заредена и ще заснеме всеки един момент. Капацитета на на вградената батерия се равнява на 8 х АА батерии и камерата може да издържи в режим на работа цяла година . Панелът е изключително здрав и устойчив на високи температури . Батерията в соларния панел е снабден със защита от пренапрежение или от пълно изтощение! Соларният панел е с предпазен водоустойчив калъф, който предпазва устройството и позволява използването му на открито.Със стойката в комплекта можете да позициониране по-точно панела към слънчевите лъчи.

Ловна камера модел 2014 8 MP + MMS невидима светлина 940nm /LK018/

Камера за лов модел 2014 идва с прекрасен цвят идеален за зимните месеци. Тази ловна камера е с по-голяма антена за по-добър обхват и за по-бързо изпращане на MMS . Камерата е с чувствителен термо датчик и записва всяко движение на хора или животни. Качеството на снимките е 8 МР , а заснетите видо клипове са в HD формат с отлична резолюция 720p. Според зададените настройки камера ще изпраща снимки до вашия мобилен телефон чрез MMS или емайл.Светлината от камерата при нощно снимане е напълно невидима благодарение на IR диодите / 940nm/ , което прави камерата идеална за охрана на различни обекти.

Ловна камера 12 MP с MMS ,с SMS контрол и 20 метра IR /LK017/

Уникална камера с MMS 940nm невидима за човешките очи с SMS контрол за различни конфигурации и с 20 метра осветление. Можете с SMS да я настройвате от всяка точка на света.Абсолютно всички настройки който можете да направите когато е в ръцете ви , същите можете да направите и през SMS.Също така можете да я накарате да направи снимка и да ви я изпрати обратно незабавно.

459.00 лв.

390.00 лв.

Ловна камера 12 MP HD с MMS с SMS контрол и 44 IR LED 940nm /LK016/

Уникалното тук е , че камерата има SMS контрол , като по този начин дистанционно могат да се променят параметрите на камерата.Можете с SMS да я настройвате от всяка точка на света.Абсолютно всички настройки който можете да направите когато е в ръцете ви , същите можете да направите и през SMS. В тази камера броя на IR диодите е увеличен до 44 , което значително подобрява качеството на снимките през нощта.Отново светлината на диодите е напълно невидима за човешкото око , камерата осветява и прави снимки с високо качество до 20 метра. Има вграден таймер благодарение на който може да се задават настройки камерата да снима само в определен период от време.С помощта за вграждане на серийния номер в снимката , потребителите с повече камери могат де ориентират коя камера от кое място е. Камерата е подходяща както за ловни цели, така и за охранителна дейност.

599.00 лв.

555.00 лв.

Ловна камера 12MP HD /940nm невидима за човешките очи/ 44 IR LED /LK015/

В тази камера броя на IR диодите е увеличен до 44 , което значително подобрява качеството на снимките през нощта.Отново светлината на диодите е напълно невидима за човешкото око , камерата осветява и прави снимки с високо качество до 20 метра.Има вграден таймер благодарение на който може да се задават настройки камерата да снима само в определен период от време Камерата е подходяща както за ловни цели, така и за охранителна дейност. Светлината от камерата при нощни снимки или видео клипове е напълно невидима за хората и животните , а качеството на изображението е перфектно! Няма вграден MMS модул .

Ловна камера HD 12MP /940nm невидима за човешките очи/ 40 IR LED /LK014/

Хубавото при тази камера е ,че има вградени 40 IR диода което позволява правенето на снимки с отлично качество при пълна тъмнина до 20 метра. Камерата е подходяща както за ловни цели, така и за охранителна дейност. Светлината от камерата при нощни снимки или видео клипове е напълно невидима за хората и животните , а качеството на изображението е перфектно! Няма вграден MMS модул . Много добър избор спрямо качество и цена!

Ловна камера 10 MP цветни снимки през нощта/ невидима светлина/ /LK020/

В съчетание с последните технологии на инфра червените диоди 940nm и ксенонова светкавица тази ловна камера може да прави цветни или черно бели снимки през нощта! Вие решавате дали искате да са цветни или черно бели снимките с премахването или поставянето на сменяемия филтър. Светлината от камерата е напълно невидима за човешките очи . Снимките и видеоклиповете са с изключително качество на изображението благодарение на 10 MP камера. Тя записва и изпраща снимки при всяко движение на човек или животно благодарение на високо чувствителния топлинен сензор за движение / PIR /. Камерата има вграден таймер с който може да правите снимки или видео клипове през определен интервал от време , независимо дали има движение на животни или хора. Много добра камера с ,много добро качество , идеална за охрана и ловни цели!

679.00 лв.

543.20 лв.

Ловна камера HD 12MP/940 nm невидима за човешките очи//LK0012/

Новият модел ловна камера HD дава възможност за заснемане на материали с висока резолюция – снимки и видео. Дизайнът е леко променен, като за улеснение на потребителя, LCD дисплеят е поставен отдолу на камерата и позволява да се разглеждат снимките, да се вади SD картата и батериите без да се демонтира от дървото. Също като предшествениците си, този модел може да прави снимки и видео през деня и нощта с помощта на инфрачервена подсветка, която не плаши дивеча и остава невидима за заснетия обект. HD камерата позволява запис на звук при видео клиповете, което подобрява качествата на устройството като уред за охрана. Светлината от камерата при нощни снимки или видео клипове е напълно невидима за хората и животните , а качеството на изображението е перфектно

Ловна камера 8 MP MMS невидима за човешките очи 940nm /LK011/

Този модел ловна камера има възможност да изпраща заснетите кадри като MMS. Високо чувствителният датчик мигновено засича движението на животно или човек , както и на автомобил . Може да записвате снимки и видео в зависимост от настройките. След като веднъж е направена снимката може да бъде изпратена автоматично на вашия мобилен телефон през GSM/GPRS мрежата на мобилните оператори. Имате възможност да избирате между три режима на изпращане – „Ръчно“, „Дневен рапорт“ и „Незабавно изпращане“, като ако камерата е в режим на видео-заснемане ще получите SMS с броя на заснетите файлове. С вградените диоди които са с невидима светлина за човешките очи ,получавате перфектно видео и снимки през най-тъмната нощ. За лесна и удобна употреба има и дистанционно управление. За правилното насочване разполагате с лазерно фенерче. Камерата работи с 8 батерии тип АА. Подходяща е за лов , наблюдение на животни и хора , охранителна дейност. Много добър обхват.

Очаква се

Ловна камера HD 12MP с MMS 940 nm невидима за човешките очи/LK009/

Новият модел ловна камера с MMS функция LTL Acorn 6210 MM HD дава възможност за заснемане на материали с висока резолюция – снимки и видео. Запазва се MMS функцията, но MMS модула на устройството e със значително по-малки размери и e инсталиран в самата камера. Дизайнът е леко променен, като за улеснение на потребителя, LCD дисплеят е поставен отдолу на камерата и позволява да се разглеждат снимките, да се вадят SD и SIM картата и батериите без да се демонтира от дървото. Също като предшествениците си, този модел може да прави снимки и видео през деня и нощта с помощта на инфрачервена подсветка, която не плаши дивеча и остава невидима за заснетия обект. HD камерата позволява запис на звук при видео клиповете, което подобрява качествата на устройството като уред за охрана. Светлината от камерата при нощни снимки или видео клипове е напълно невидима за хората и животните , а качеството на изображението е перфектно

Очаква се

Ловна камера 12 MP с MMS /940nm невидима за човешките очи//LK008/

Това е една от най-добрите ловни камери в момента с mms функция. MMS модула позволява изпращането на снимки до мобилния Ви телефон, емайл адреса или и двете в зависимост от настройката, която сте избрали. В режим на MMS ловната камера изпраща MMS съобщения с резолюция VGA = 640×480 или QVGA = 320×240 и едновременно с това записва и снимки с висока резолюция на SD картата.

Ловна камера 12 MP с MMS /940nm невидима за човешките очи/ /LK006/

Това е една от най-добрите ловни камери в момента с mms функция. MMS модула позволява изпращането на снимки до мобилния Ви телефон, емайл адреса или и двете в зависимост от настройката, която сте избрали. В режим на MMS ловната камера изпраща MMS съобщения с резолюция VGA = 640×480 или QVGA = 320×240 и едновременно с това записва и снимки с висока резолюция на SD картата. Съществуват два режима на MMS: 1. Можете да ограничите изпращането на MMS съобщения като въведете стойност от 0 до 99 MMS за 24 часа, т.е в този режим, вие сами избирате колко снимки да получавате на ден (разбира се, ако не е заснета нито една снимка няма да получите нито един MMS). 2. Можете да получавате MMS с всяка заснета снимка при въвеждане на стойност 0 в настройката,което означава, че няма да има ограничения за броя изпратени снимки. Разбира се, камерата може да бъде използвана и като обикновена ловна камера, притежаваща абсолютно свойства и параметри . Камерата е подходяща както за ловни цели, така и за охранителна дейност. Светлината от камерата при нощни снимки или видео клипове е напълно невидима за хората и животните , а качеството на изображението е перфектно

575.00 лв.

530.00 лв.

Ловна камера 12 MP /940nm невидима за човешките очи/ /LK004/

Камерата е подходяща както за ловни цели, така и за охранителна дейност. Светлината от камерата при нощни снимки или видео клипове е напълно невидима за хората и животните , а качеството на изображението е перфектно Няма вграден MMS модул . Много добър избор спрямо качество и цена.