Развод с Брад Пит, потвърди адвокатът на Анджелина Джоли

2
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Актрисата поискала разтрогване на брака им „заради здравето на семейството“

Анджелина Джоли е подала молба за развод с Брад Пит, потвърди адвокатът на актрисата. Според Робърт Офър носителката на „Оскар“ е поискала разтрогване на брака, а решението й било взето „заради здравето на семейството“.

В изявлението му се предупреждава, че тя няма да коментира и моли да се уважи правото им на личен живот в този период.

Двамата са заедно от 2004-та насам, но се ожениха едва през август 2014. Имат шест деца, които носят фамилията Джоли-Пит: Мадокс, Пакс и Захара са осиновени, а Шайло и близнаците Нокс и Вивиен бяха родени от Анджелина, преди да се подложи на операция, за да предотврати риска от развитие на рак, към който е генетично предразположена.

Една от най-известните холивудски двойки беше известна с прозвището Бранджелина. Двамата се събраха след снимките на филма „Мистър и мисис Смит“ (2005), когато Пит все още беше женен за Дженифър Анистън.

Последната им съвместна работа беше режисьорският филм на Джоли „Край морето“ (2015), сниман в Европа и събрал предимно негативни отзиви.

Най-новият филм с Брад Пит, очакван тази есен, е „Съюзени“, романтичен шпионски трилър на реж. Робърт Земекис, ситуиран в Казабланка през Втората световна война. Там му партнира французойката Марион Котияр. Двамата играят наемните убийци Макс Ватан и Мариан Босежур.

Източник: Би Би Си