Инсталация на Windows XP на Български език

23
Добави коментар
pjminev
pjminev

Инсталация на Windows XP на Български език

Инсталацията на Windows XP на Български език става след като първо се инсталира стандартно Windows XP на английски език, премине се през активиране на Windows ако не е OEM пакет, който вече е инсталиран и активиран и продължаваме с WGA (Windows Genuine Advantage) валидирането. След като се преминат тези три стъпки (за последните две е задължително наличието на Интернет връзка) от сайта на Microsoft се изтегля WGA одобреният пакет lipsetup.msi който е локализационният пакет за България. Инсталира се, Windows XP се рестартира за пореден път и … о, чудо – вече имаме почти прекрасен Windows XP на български език.

Инсталацията на пиратски, кракната или хакнат Windows XP крие рискове – да не работи стабилно, да забива, да се бави, да е пълен с вируси, троянски коне и адуер. Съответно – да е скапан и да се налага „преинсталация“ на всеки шест месеца, за да работи добре (това е сред градските митове и легенди). Моят Windows XP е инсталиран последно преди 2 години – когато си купувах посленият компютър.

Читателите, които са от Варна, Пловдив, Бургас или София – могат да ми драснат коментар, ако имат нужда от подобна услуга – в изброените градове познавам хора, които биха им я свършили качествено.

За по лесно можете са се свържете и с мен от тук.

Аресали сте нещо? Споделете го!

Подобни размисли:

Windows XP проблеми
Windows XP и проблемите със синия екран на смъртта
Google се отказват от Windows
Версии на Microsoft Windows и датите на издаването им
Безплатен софтуер за Windows

About Steliyan
Казвам се Стелиян, роден съм през далечната 1973 г. в гр. Варна в доста горещо според мен лято 🙂 35 години обаче трудно се описват с няколко думи … Ще опитам да го правя по малко в последствие…

This entry was posted in Компютри and tagged windows, Windows XP. Bookmark the permalink.