Анджелина се развежда заради любовница | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

СЕНЗАЦИОНЕН ОБРАТ
Анджелина се развежда заради любовница
Холивудската звезда отново се върнала при старата си любов Джени Шимидзу, с която била интимна приятелка в края на 90-те

22 Септември 2016 18:17
0

принтирай

|

текст

Да, причината за развода на Анджелина Джоли и Брад Пит е изневяра, но това не е обикновено увлечение, а  неудържима лезбийска страст – обяви сензационно изданието RadarOnline.com

Клюкарският сайт разкри името на любовницата на Анджелина – актрисата и фотомодел Джени Шимидзу, с която били любовници още в края на 90-те. И с която останали интимни приятелки и след това.

“Анджелина се обадила на Джени тоно в деня, в който връчи молбата за развод и й разказала всичко за разпадналото се семейство с Брад Пит“ – разказал източник, близък и до двете пред Radar.

Медиите съобщиха, че причината за развода е поведението на Брад Пит, колко през последните години започнал да пие много, увлякъл се по опиатите и след това се държал безобразно с децата, като проявявал агресивна строгост, която вбесявала Анджелина.

„Анджелина от известно време постоянно повтаряше едно и също нещо пред своите приятелки: че няма да позволи децата й да растат в нездравословна среда. Сега разбрахме, какво е искала да ни каже“ – допълва същият анонимен източник.

Междувременно Джени Шимидзу също създала семейство и от 2014 г. живее на семейни начала с екстравагантната подна дизайнерка Мишел Харпър. Опитите на Radar да се свърже с нея и да получи коментар на събитията се оказали неуспешни. Но изданието коментира, че Харпър няма защо да се страхува за лезбийското си семейство, тъй като Анджелина и Джени са просто добри интимни приятелки. Освен това Анджелина не се задоволява само с една любовница и в момента поддържала поне три подобни връзки.

“Анджелина се опитва да подреди живота си отново и част от този опит е желанието й да оправи отношенията си с хора, с които е била в любовна връзка в миналото“ – коментира източникът. „Тя е убедена, че напускайки Брад Пит е направила най-правилния избор и изобщо не смята, че би могла да се върне отново назад“.