Какво раздели Брад Пит и Анджелина Джоли

1
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Сп. „Пийпъл“ надниква зад кулисите на най-драматичната раздяла между кинозвезди напоследък – и разкрива, че двамата имали коренно различни възгледи за възпитанието на децата…

„Нещата са се натрупали с времето, не е само едно нещо… Тя е обичала този мъж години наред и [разводът] не е решение, което взимаш импулсивно“, казва източник на сп. „Пийпъл“ от обкръжението на Анджелина Джоли, посветило новия си брой на мотивите носителката на „Оскар“ да поиска разтрогване на третия си брак.

Два дни след новината, шокирала цял Холивуд, изданието съобщи, че съпругът й Брад Пит се разследва от социалните служби заради инцидент на частен самолет от 14 септември, когато той нагрубил едно от децата им и му посегнал – пред нея и другите.

Не се уточнява дали става дума за 15-годишния Мадокс от Камбоджа, 12-годишното виетнамче Пакс, Захара (12) от Етиопия, първородната им дъщеря Шайло, която е вече на 10, или за някой от 8-годишните близнаци Нокс и Вивиен.

Напрежението между звездната двойка тлеело от месеци, подхранвано от времето, което прекарвали далеч един от друг заради работата си, гласи анонсът на корицата. Според отправката актьорът бил „съсипан“ от решението й да сложи край на 12-годишната им връзка.

„Той я призоваваше да го направи тихомълком – не за да спаси брака им, а да вземе предвид благосъстоянието на децата. Но апелът му беше пренебрегнат“, твърдят от страната на Пит. От нейния „щаб“ обаче твърдят, че тя е сторила „каквото е било нужно“…

Близкият до него източник споделя пред списанието: „Определено имаше капка, която преля чашата – и на нея просто й писна. Може и той да е бил на ръба и да е казал, че не може да продължава така, а тя да е проявила ответна реакция. От известно време насам им беше трудно…“

„Пийпъл“ се позовава на свои информатори, които разказват подробно как актрисата съобщила на Пит, че иска развод (два дни преди да пусне молбата на 19 септември), защо той я „молел“ да изчака и как отношенията им започнали да се пропукват още след сватбата им през лятото на 2014 г.

Сред причините за това се сочат както драстичните различия в методите им за възпитание на шестте деца (той бил по-строг родител, тя имала по-либерален подход, твърди вътрешен човек), така и посоките, в които вървят кариерите им.

Страните в конфликта все пак са категорични, че двамата все още се обичат и очакват да намерят начин „да продължат нататък с достойнство“, както се изразява източникът, близък до Пит. Те имат шест деца и животът им винаги ще остане свързан, допълват от лагера на Джоли…

Междувременно френската актриса Марион Котияр, с която Брад има екранна връзка в новия филм на Робърт Земекис „Съюзени“, побърза да отрече слуховете, че е предизвикала развода заради ревността на Анджелина.

Носителката на „Оскар“ за ролята на Едит Пиаф уточни, че отдавна е срещнала мъжа на живота си, родила му е син, а сега очаква и второто си дете от него. На профила си в „Инстаграм“ тя публикува дълъг постинг по темата и в заключение пожелава на двамата си колеги да намерят покой в това бурно за тях време.

Източник: сп. „Пийпъл“