ДИВАН „ЛИМБО“

1
592
Добави коментар
MebeliPetrov
MebeliPetrov

Забързано ежедневие, натоварен ден, проблем след проблем – времето в което живеем.

ЗА ТОВА

Диван „ЛИМБО“ – елегантПревърнете дома си в ЛИМБО РОК, внесете глътка свежест и усмивка по Вашите лица !!!Елегантенен, функционален, свеж и закачлив.

     Разтегателно канапе с перфектно място за сън, комфортно място за отмора и сладки приказки със семейството или приятели. Седалищната част и падащият гръб са изработени от масивни рамки със зиг-заг пружини, върху които е положен 10 см. дунапрен с плътност 30. Възглавниците са със сваляеми калъфи, въпреки че са прищипани и с пълнеж от висококачествен силиконизиран пух на гранули. И за да бъде щастието пълно – канапе „ЛИМБО“ се разглобява напълно, като това позволява да се внесе и в най-затруднените места.

Диван „ЛИМБО“ – бъди усмихнат!!!

Качеството е гарантирано от „РУДИ-АН“ – мебели, достойни за вас !

МЕХАНИЗЪМ ЗА СЪН подходящ за всеки денПРОМЯНА НА РАЗМЕРА не , не е възможноРАЗГЛОБЯЕМ напълно разглобяемСВАЛЯЩИ СЕ КАЛЪФИ възглавнициКОНСТРУКЦИЯ ЧамБукШперплатПДЧфазерДУНАПРЕН седалищна част N30облегалка N23подлакътници N25външна облицовка N23ВАТА седалищна част 100гр.облегалка 100гр.корпус 100гр.възглавници 100гр.ОСНОВА НА СЕДАЛИЩНА ЧАСТ Зиг-заг пружининетъкан текстил 130 гр.ВЪЗГЛАВНИЦИ Силиконов пух на гранулиТАПИЦЕРИЯ облегалка тапицерияВъзглавници тапицерияВъзглавници свалящи се калъфиседалки тапицерияразтегателна част тапицериягръб тапицерия