PENN Affinity 7000 LTD Liveliner Макари за риболов

1
412
Добави коментар
yanimar
yanimar

Лагери  Капацитет на влакното  Аванс  Шпула  Резервна шпула  Предавателно число Чисто Тегло  Брой 9 0.35 mm. / 415 m. Преден Алуминиева Алуминиева 4.3 : 1 715 g.  1

Penn Affinity 7000 LTD Liveliner е нова риболовна макара за 2015 г., която е разработена за ултра големи, далечни дистанции и замятания, като по този начин се превърне в перфектният „Big Pit“ шаранджийска макара, за всички любители на риболова на шаран, който обичат надеждността, сигурността и висококачествените такъми за риболов.

Комплектът включва две ковани, алуминиеви, конусовидни шпули за далечно замятане.

Макарата за риболов е с двойна авансова система и разполага със система за бавно, но перфектно редене на риболовното влакно, като по този начин се постига максимален ефект при запълването на шпулата, без значение дали използвате монофилно или плетено влакно за риболов.

Стоманените лагери на макарата за риболов са поставени на ключови и стратегически места, което от своя страна прави макарата изключително стабилна и надеждна, когато е под натоварване и напрежение.

Affinity 7000 LTD Liveliner е с титаниева основна ос (вал), автоматично прибиращ се бигел и супер стоп лагер (иглен лагер).

Наистина висококачествена макара за риболов на шаран, която ще Ви предложи както сигурност, така и максимално удовлетворение от риболова.

Изключителна прецизност на изработка и супер висококачествени материали, безупречен, съвременен и модерен дизайн.

Съвършено поведение за постигане на максимални разстояния и достигане на далечни дистанции.

Двоен аванс  (Liveliner функция) 8+1 защитени стоманени съчмени лагера 2 бр. плитки, ковани, алуминиеви шпули с дълъг ход Защита от корозия 2 бр. сгъваеми (бързо отключващи се и заключващи се) алуминиеви дръжки Бавен ход на шпулата и забавено намотаване, за перфектно редене на влакното Извънгабаритен черен анодизиран алуминиев бигел Титаниева ос Бърза система за регулиране на аванса Carbon matrix материал на аванса, за финни и прецизни настройки и регулиране на самият аванс, без приплъзвания Олекотено и защитено от корозия графитно тяло Нискоскоростно предавателно число Съвременен и модерен дизайн Голям капацитет на шпулите Противоусукваща водеща ролка Иглен лагер за елиминиране на обратен ход (Super Stop) Възможност за работа и с плетени влакна Резервна плитка, кована, алуминиева шпула: 0.35 mm. / 415 m.

Създадена да бъде №1.