Пълен потрес в Плевен! Майка мастурбира на стълбите в блока

1
2551
Добави коментар
don777
don777

Мургавата палавница се разпалила пред лаптопа

Млада майка от Плевен взриви социалните мрежи, след като беше публикуван неин клип в световен сайт за видеообмен, на който се вижда как се самозадоволява на стълбите във входа. Клипът е озаглавен „Bulgarian Whore from Pleven Squirts Multiple Times in Public“

Надарената плевенчанка е облечена в оскъдна плажна рокля и безсрамно разпалва страстта на събеседника си пред компютъра.

Явно късметлията не е българин, защото дългокосата гърла разговаря с него на развален английски. Докато брюнетката се чекне пред компютъра, зад гърба й се чува плачът на нейното бебе.

Отдадена на виртуални ласки обаче майката не обръща особено внимание на ревящата си рожба. Все пак по време на секс позите палавата българка се притеснява да не я види някой съсед и непрекъснато се оглежда. На няколко пъти палавницата прави знак на своя събеседник в интернет да не вдига шум. За нейна неприятна изненада обаче страховете й се сбъдват и точно по средата на видеото се появява комшия. Той започва да води непринуден разговор с палавата майка, като деликатно се преструва, че няма идея какво става на стълбите.

От думите на съседа става ясно, че бебето на майката е съвсем малко, а тя през деня седи във входа пред лаптопа.

Скандалното клипче мълниеносно обиколи сайтовете. Само за броени дни филмчето с разюзданата майка удари рекорд и бе гледано стотици хиляди пъти. Сега обаче очевидно то е изтрито и при опит да се открие, се появява следния надпис:

 

В социалните мрежи коментатори зоват социалните служби да се самосезират. Други обаче напомнят, че това е неморален акт, но не е наказуем. Засега нямало доказателства, че майката не полага системни грижи за детето си.

източник:Пик