Емайлирано планинарско канче хит във Франция

1
715
Добави коментар
Kosmos
Kosmos

Известната със своите планински курорти Франция направи сериозна стъпка в борбата със замърсяването с пластмаса като забрани използването на пластмасови чаши, чинии и прибори за хранене, информира Асошиейтед прес.Така Франция стана първата страна в света, поставяща „извън закона“ пластмасовите съдове за еднократна употреба. И тук се появява алтернативата-металните канчета от миналото. Те са здрави , леки и придават индивидуалност на всеки планинар и приключенец.

Емайлираното канче , става популярно през 19 век ,когато производителите на кухненски продукти започват да го произвеждат.Всички тигани,тенджери и канчета били покривани със специално покритие, което придава атрактивен външен вид, предпазва от надраскване и ги прави лесни за почистване. Материалът, от който са изработени канчетата им придава още незаменими качества- нечупливи са , лесно можете да ги
поставите върху огъня за да стоплите вечерята си и не на последно място не замърсявате природата. Емайлирано планинарско канче можете да откриете тук.

Пожелаваме Ви весели приключения с любимата Ви напитка.

Related