На Горния рафт…ви представя Юлия Стефанова!

2
478
Добави коментар
marabu10
marabu10

Първия специализиран базар за бижута и аксесоари „На горния рафт ви представя Юлия Стефанова!

Десетият безкрайно интересен участник! Познаваме Юлия много отдавна, въпреки това при всяка наша среща, успява да ни изненада приятно. Преди всичко, тя е изключително внимателен, мил и коректен човек, а бижутата й са истински творения.

Възхитени сме от това, че Юлия не познава граници! Непрестанно търси нови хоризонти, „укротява“ нови материали, експериментира с нови техники. От всички модели личи обмислен подход и прецизно изпълнение.

Бижутата й трогват, събуждат удивление. Притежават класическа красота, която със сигурност ще допадне на момичета от различна възраст и с различен стил.

Очаровани сме от последната колекция на Юлия – микс от настроения, техники и материали, но толкова добре балансирани.

Цвета на медта сгрява, действа притегателно и не можеш да устоиш…да прибавиш един чифт обици.  

Ето какво сподели Юлия за вас:

„Започнах да се занимавам с изработка на бижута преди 5-6 години като хоби. В началото използвах дребни мъниста и готови модели. В търсенето на качествени материали попаднах на marabu.bg.

Постепенно интересите ми се насочиха към телта и започнах да правя все повече авторски бижута.

В процеса на експериментиране преминах през различни техники. В момента работя върху модели, които са комбинация от тел и метална пластина (сребо или мед).

Кое от бижутата на Юлия Стефанова искате да видите на живо? Убедени сме, че вече тайничко правите място в бижутерийната си кутия за нови модели.

Заповядайте!

Тази неделя, 2 октомври в Червената къща – Център за дебат и култура на улица Любен Каравелов, №15. На Горния рафт е едно от най-хубавите есенни събития! Елате, за да се потопим заедно в приятна артистична атмосфера и да споделим своите творчески планове <3

Благодарим на отзивчивия екип на http://www.peika.bg/, които станаха наши партньори в отразяването на събитието!