Фототапети за обществени помещения

1
378
Добави коментар
Mishel_Foster
Mishel_Foster

Представяме ви два от последните ни проекти, в които от нас се изискваше изработка на фототапети по индивидуален размер, за да бъдат идеално поставени в помещенията на фирмите възложители. Два фототапета са за офис сграда, а един за детска градина.

Първият проект представлява две кухни, които се използват от служителите на фирмата за хранене и отдих. Особеното при тях е, че и двете кухни са дълги и тесни помещения. С времето стените са се амортизирали и вече не изглеждаха така добре, както може би в началото. Идеята за тези кухни беше да се подновят стените с фототапети, които да създават усещането за далечина, за обем и за простор. В подобни тесни помещения, няма кой знай какви решения, които да може да се вземат. Но затова пък фототапетите, които си избраха са изключително подходящи за целта. От една страна ще се освежат старите стени, а от друга – служителите ще имат едно по-приятно място за обяд и кафе.

На снимките ще забележите, как в едната кухня има вграден шкаф за тръбите и в последствие, как е прикрит с фототапета.

Следващият обект е бъдеща детска градина, чиято директорка иска да създаде приказна обстановка за своите деца. Фототапетът за детската градина е избран с много вкус и идеално се вписва в стаята. Цветовете си пасват както със стените, така и с обзавеждането на стаята. Фототапетът е изработен с точния размер на стената, без да има празно място. Понеже децата ще имат директен достъп до фототапета, решихме да бъде ламиниран, за да може да се почистват следите от флумастери, ръчички и други. Така фототапетът ще радва децата много по-дълго време.