Перничанин пречука извънземно с лопата!!!

2
405
Добави коментар
jim.parashkevov
jim.parashkevov

Перничанин пречука извънземно с лопата!!!

Това шокиращото разкритие направиха в официалната си фейсбук страница: https://www.facebook.com/dosietataz, специален агент Владимир Лисичков от ФБР и Доцент Ата Пападакис от Altar-Farmar University of Sydney, най- добрите ни експерти в областта на паранормалното, мистичното и конспиративните теории.

Фармацевтът Наско Сотиров е бил нападнат от свирепо и грозновато извънземно същество. Мъжът е разхождал котката си в района на Димова махала в град Перник, когато е атакуван внезапно от извънземен хуманоид. Космическият звяр е нападлал първо котката му, Нора, която набързо е изял, а после се е хвърлил и върху самият него.

Сотиров е използвал стара, тежка лопата, намерена около булевард „Юрий Гагарин“ за да се защити от агресивния, чуждоземен пришълец. След като успял да го повали на земята, перничанинът продължил да удря и да рита гадта по главата, докато тя не се гътнала. Впоследствие Сотиров замъкнал трупа до гаражната си клетка си и моментално сигнализирал властите.

Когато ченгетата пристигнали, веднага се появили и агенти от неясна правителствена агенция, които прибрали мъртвото тяло и предупредили Сотиров да не говори много за случилото се.

За щастие, обаче, той успял да щракне извънземното, преди да дойдат „мъжете в черно.