Хамелеонът Гери Аролска

11
Добави коментар
sportal.bg
sportal.bg

Моделката е национален рекордьор по участия в клипове

Една от най-работливите пчелички в родния моден кошер е златокосата Гери Аролска. Блондинката с екзотични черти е вече носителка на две титли – „Мис Бикини“ и „Кралица на красотата“ и е спрягана за гадже на футболиста Атнас Курдов от Бейер (Леверкузен). С това обаче успехите й не се изчерпват. Гергана се преобразява в почти всеки втори музикален клип с нова, различна и нестандартна визия. Неслучайно красавицата с руска кръв е наречена от едни от най-известните ни режисьори с прякора Хамелеона. Родената в Русия от майка рускиня Аролска разказва, че от малка обича да се снима и да флиртува с камерата, но успоредно с това се занимавала усилено със спорт и предимно – карате. Петгодишните тренировки за съжаление или може би за късмет прекъсват заради лоша травма, за късмет може би, защото тогава започва развитието на Хамелеона като танцувален боец.

„Сестра ми беше модел и аз също много исках, но бях прекалено нисичка, затова се ориентирах към танците.“ И така, танцувайки на различни прояви, едва 15-годишна случайно се запознава с Цецо Елвиса, който я кани да се снима в негов клип. Всъщност това е и началото на нейната кариера, защото от този момент всички режисьори и специално от „Глобул Филм“ се влюбват в сладката каратистка. Оттогава досега Аролска е участвала в най-много клипове от която и да е друга родна моделка. „Никога не съм искала да съм известна, защото, когато си известен, се набиваш в очите на хората и прекалено бързо им омръзваш. Аз исках да работя колкото се може по-дълго и никой да не ме знае.“ На практика може да определим Гери за актриса – в какви ли не роли е влизала, с какви ли не перуки е била, именно оттам идва и Хамелеона. Не хамелеон обаче, а две сладки игуани са домашните любимци на Гери и приятеля й. „Вкъщи е като малка джунгла“, смее се закачливо русокоската. Наскоро даже ни танцуваше по време на рекламния блок и по-специално веселата реклама на узаки. През май Аролска краси корицата на „Плейбой“. След фурора, който прави със сесията, буквално й се молят да участва в конкурса „Плеймейт“. „Даже не знам защо се съгласих. Там момичетата участват главно за да се доберат до корица, а аз вече имах такава.“ Тази фотосесия е първата гола на Гери. Въпреки дебюта й като разсъблечена казва, че въобще не се е притеснявала.

Освен многобройните си участия в клипове и реклами тя и приятелят й, с когото са от 4 години заедно, сътворяват своя модна линия дрехи, наречена „Благословени от ангелите“. Съвсем скоро се очаква линията да бъде пусната на пазара с нов магазин в столицата. По това време по радиата ще прозвучи и песен на Гери, приятеля й и известният в R&B средите Майк Фреш. В момента Гери можеше да играе главна роля във филм със Жан-Клод ван Дам. На кастинга веднага избират нея. Преливайки от щастие обаче и карайки бясно кънки, Гери си чупи ръката и се налага да носи 3 месеца гипс. Екипът на филма обаче няма време да я чака да се оправи и тя губи ролята. След случилото се Гери е адски разстроена. Песимистите биха казали, че такъв шанс се дава веднъж в живота. Но Аролска е оптимистка: „Какво пък, целият живот е пред мен!“Полина ГЕРГУШЕВА, Стандарт

ФОТОГАЛЕРИЯ на Гери Аролска може да видите ТУК!!!