Активен серум с колаген против стареене серия Expert на FABERLIC

1
392
Добави коментар
perfecto07
perfecto07

Описание Отзиви (0) Активен серум с колаген против стареене серия Expert на  FABERLIC 

Серумът способства за възстановяването на собствения колаген на кожата и има изразен подмладяващ ефект.

Активнен серум за лице с колаген: помогнете на кожата да стане по-млада!

Способства за възстановяване на собствения колаген на кожата, осигурявайки изразен подмладяващ ефект. Образува на повърхността на кожата защитен слой, който запазва нивото на хидратираност и еластичност.  Заглажда и редуцира бръчките. Укрепва и стяга кожата, забавяйки процеса на стареене. Защитава кожата от негативните фактори на околната среда.  Възрастова категория: 35+.

Начин на употреба:

Вечер нанесете тънък слой от серума върху цялата повърхност на добре почистената кожа. След попиване нанесете предпочитания от вас нощен крем.  Препоръчителен курс на изпозлването: 60 дни.

Състав:

Колаген – специална протеинова молекула, която е структурен елемент на кожата; способства за възстановяване на собствения колаген на кожата, като по този начин осигурява изразен подмладяващ ефект. Колагенът образува на повърхността на кожата защитния слой, запазвайки ниво на хидратираността и еластичността.  Хиалуронова киселина – натурален комонент на матрикса на кожата и най-ефективния хидратант, запазва тонуса и еластичността на кожата, възстановява междуклетъчния матрикс.   Хидратиращ комплекс (захарид изомерат и карбамид) запазва влагата в кожата, способства за поддържането на нейната стегнатост.  Кислороден комплекс DSTH стимулира кръвообрщаението и засилва усвояването на хранителните съставки и всичките активни съставки.  Колагенови молекули, благодарение на своя малък размер, способни да проникнат дълбоко в кожата и да осигурят постепенно заглаждане на бръчките и възстановяване на кожата.    

Тагове: Серум за лице, Против стареене, Серум с колаген, Против бръчки, нощна грижа