РЕВЮ: Телевизор LG 49LH6047 – мнения и цена!

1
559
Добави коментар
c10
c10

LG 49LH6047 е нов модел 2016 година с модерен дизайн и екран с висока разделителна способност. Диагонал на екрана 123 см, Full HD резолюция до 3840 × 2160 пиксела, която дава възможност да се насладите на отличнo визуално преживяване. Той се отличава с елегантен черен цвят, 49-инчов LED Full HD екран, вграден цифров тунер, завладяващ звук и вграден мултимедиен плейър. Телевизор LED Smart LG 49LH6047, 123 cm, Full HD вече е достъпен в eMAG.bg на доста добра цена. 

Виж детайли и цена и се възползвай от отстъпката

LG 49LH6047

Независимо дали искате да гледате любимия си отбор, красиви пейзажи или любимото си предаване, открийте магията на цветовете с телевизор LG 49LH6047. Така че, ако търсите ултра-тънък LED телевизор с Full HD резолюция, това може да бъде перфектният избор за вас и цялото семейство. Елегантния дизайн на доста тънкия LED екран, ще привлече най-вероятно всички погледи на хората около него. Телевизорът е оборудван с най-новите технологии и разполага с всички необходими портове, за да направи лесно свързването с всеки източник на сигнал. Телевизор LED Smart LG 49LH6047, 123 cm, Full HD разполага с вграден цифров тунер DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 и Слот CI+, този слот позволява премахването на голяма част от кабелите, защото не са нужни класически декодери и допълнителни дистанционни управления.

Поради ниското време за реакция, изображенията ще се движат гладко с по-близко до реалността естествено движение. В допълнение aспекта на изображението е 16:9, Аудио системата е стерео и се състои от два интегрирани стерео високоговорители с обща мощност от 40 W (2 x 20 W), която дава възмовност за възпроизвеждане на мощен и завладяващ звук без изкривяване. Приблизително тегло 12.1 килограма. Телевизорът може да се използва и като монитор. Радвайте се на съвършенството на цветове, контраст и яснота, благодарение на Triple XD Engine. Новата модерна LG’s Triple XD Engine технология осигурява най-висока степен на съвършенство по отношение на цвят, контраст и яснота за най-добро качество на изображението.

Това е един наистина качествен продукт на много добра цена!

Виж детайли и цена и се възползвай от отстъпката