Есенен шопинг: Ботите, които обичаме

1
730
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ботите са едни от най-комфортните обувки. Те са типично есенни, но могат да се носят и през пролетния сезон. Ботите са страхотни и, както и да ги погледнеш – винаги са на мода!

Днес в нашия любим „Есенен шопинг“ ще се спрем на модели боти, които да зарадват и най-претенциозния вкус. Комбинацията на тази обувка е много лесна, защото се комбинира еднакво добре, както с рокли и поли, така и с панталони. Актуални са всички цветове, а шарените десени също са за предпочитане.

Очаква ни една щура и красива есен, която обещава много нови приключения, затова е добре да я посрещнем с много вкус и отношение към модата. Препоръчваме ви велур или имитация на велур, защото тази материя ще е абсолютен хит при обувките. Можем да заложим на класическия червен цвят или да разнообразим визията си с бежово, кафяво и дори жълто. Съчетавайте различните тонове смело, защото класическите комбинации вече не са на мода.

Днес ще се спрем, както на модели с висок ток, така и на такива с къс и среден, защото знаем, че една жена има нужда от повече разнообразие в гардероба си. Ние предпочитаме по-ниските токове, защото са по-удобни и доставят комфорт на крака, но всеки специален повод има нужда от по-женствена визия, затова няма да пропуснем и високите модели.

Ботите се съчетават страхотно в комбинация с любимия изтъркан деним, както и с рокерското яке, което се завръща с пълна сила през есента. Споделяме с вас интересни street style фотографии, подкрепени от нашите модни находки. Разгледайте ги, защото не само са стилни, но са и на наистина добра цена.

Етикети:
eMODNO да имам, аксесоари, дамска мода, дефиле, дизайнер, елегантност, звезден стил, звезди, интересно, колекция, красиво, красота, мода, Модел, Моден свят, модерно, Отблизо, ПОДИУМ, Потайности, Шопинг експерт